Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-10-2018 10:28   Güncelleme : 18-10-2018 10:28

Saadet Partisi 2014 Terme Belediye Başkan Adayı Ali Yüksel Ak Parti Terme belediye başkan aday adayı oluyor!

Geçen dönem Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Avukat Ali Yüksel, şimdi de AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı oluyor.

Saadet Partisi 2014 Terme Belediye Başkan Adayı Ali Yüksel Ak Parti Terme belediye başkan aday adayı oluyor!

2014 yerel seçimlerde Terme seçimleri kazanabilme ihtimali en yüksek aday olarak AK Parti’ye ecel terleri döktüren Ali Yüksel AK Parti’den adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

2009 yerel yönetimler seçimlerinde büyük başarı göstererek Terme Belediye Başkanlığı’nı kıl payı kaçıran Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ali Yüksel 2014 yılında da ipi göğüslemesine ramak kalmış ve seçimi 400 oy gibi az bir farkla kaybetmişti.

AK Parti’yi Terme’de iyice zora sokan Ali Yüksel, dönemin bakanı Çağatay Kılıç’ın Terme’yi kaybetme ihtimaline binaen Başbakan Erdoğan’a Terme’de miting yaptırmak için uğraşmasına bile sebep olmuştu.

Kılıç, seçimlere 15 gün gibi kısa bir zaman kala 10 yıldır AK Parti’nin elinde olan Belediye Başkanlığı’nı Saadet Partili bir adaya kaptırmamak için 25 Mart’ta Samsun’a gelecek olan Başbakan Erdoğan’ı Terme’de miting yapmak için ikna etmek için uğraştığı konuşulmaya başlamıştı.

MİLLETE TEPEDEN BAKMAYACAĞIZ, HİZMETKÂR OLACAĞIZ

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Ali Yüksel ise Millete tepeden bakan, milleti hakir gören anlayışın karşısında durduklarını söyleyerek “Biz milleti hakir görmek için değil, millete hizmetkâr olmak için geliyoruz. Termemizin kaybeden değil kazanan ilçe olacak. Halkımız çevre ilçelere imrenerek bakmayacak, çevre ilçelere Termemizde yapılan hizmetleri örnek gösterecek” diyerek bu sefer başkanlık makamına oturacağı sayılı günler için çalışıyor.

adminadmin