Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-02-2019 15:48   Güncelleme : 20-02-2019 15:48

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen'den CHP'ye Ziyaret

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) ziyaret ettiler.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen'den CHP'ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette seçim gündemi ve Samsun ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. CHP İl Başkanı Mehmet Kundak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 'Samsun ortak paydamız. Şehrimize hizmet etmek için çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum' dedi.

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen ise şehrin sorunlarının hep birlikte yaşanan sorunlar olduğunu belirterek 'Bizler Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde efsanevi belediye hizmetlerine imza atan bir gelenekten geliyoruz. Geçmişten aldığımız tecrübelerimizi gelecekle birleştirip her kesimden vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulunarak şehrimizi yöneteceğiz. Samsun Karadenizin en güzel ve gelişmiş şehri olmasına rağmen ciddi problemler ile uğraşıyor ve sürekli göç veriyor. Çok önemli turizm kaynaklarımız, tarımsal kaynaklarımız ve maden zenginliklerimiz var. 31 Mart akşamı göreve geldiğimizde, İlçe belediyelerimiz ile uyumlu bir şekilde Samsunumuzu layık olduğu yere taşıyacağız inşallah.' dedi.

 

adminadmin