Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-12-2019 09:14   Güncelleme : 24-12-2019 09:14

Saadet partisi ilkadım’da devir teslim!

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilen Ali Okutan, İlkadım İlçe Başkanlığı görevini düzenlenen devir teslim töreni ile Tevfik Özer’e devretti.

Saadet partisi ilkadım’da devir teslim!

Parti binasında gerçekleşen devir teslim törenine, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Köseoğlu, Mehmet Ali Kavaklı, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Şen ve partililer katıldı.

Bayrak değişiminin hayırlı olmasını dileyerek yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı Ali Okutan ve Tevfik Özer’e teşekkür eden Saadet Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kavaklı, her iki isme de yeni görevlerinde başarılar diledi.

SALİH ŞEN: ‘BÜTÜN MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERE GÖREV DÜŞÜYOR’

Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için bütün Milli Görüşçülere görev düştüğünü belirten Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Şen, ”Bizim üzerimize oynanan her projenin yüzyıllık mazisi vardır. Bizim üzerimizde, Türkiye üzerinde oynanan oyunların elli yıllık dönüşümlü versiyonlarıyla Amerika organize ediyor. Biz maalesef 5 yıllık kalkınma planlarıyla bugüne kadar getirebildik. Bu siyasi arena içerisinde milli görüşçü olduğumuza şükrediyoruz. Her bir söylem gündemde bir şeyi kapatmak için karşımıza çıkıyor.”dedi.

ALİ OKUTAN: ‘BAŞARILAR DİLİYORUM’

İlkadım İlçe Başkanlığı görevini Tevfik Özer’e devreden Ali Okutan, ”3 Kasım’da yapılan büyük kongreden sonra genel merkezimiz bizleri yüksek disiplin kurulu üyeliğine aldılar. Bu sebeple il başkanımıza ve genel merkezimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra ilçe başkanlığı görevini yürütecek olan Tevfik kardeşime de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

TEVFİK ÖZER: ‘VAR GÜÇÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’

Ali Okutan’a teşekkür eden yeni ilçe başkanı Tevfik Özer, ”Büyük kongre ile yüksek disiplin kuruluna seçilen Ali Okutan beye genel merkezdeki çalışmalarında başarılar dilerim. Bizleri İlkadım ilçe başkanlığına getiren İl Başkanımız Temel Armutçu ve ekibine teşekkür ederim. Görevimizi yerine getirebilmek için var gücümüzle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

Devir teslim törenin de Tevfik Özer, Ali Okutan’a bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan ötürü çiçek takdim etti.

adminadmin