Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-09-2017 13:16   Güncelleme : 25-09-2017 13:16

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu’dan Referandum Açıklaması

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu Kuzey Irak’ta bugün yapılacak olan referandumla alakalı bir açıklama yaptı.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu’dan Referandum Açıklaması

Armutçu yaptığı açıklamada, “Bugün bu saatte ailesini işini bırakıp. Yeryüzünde âdil bir sistemin kurulması için ilçelerden bir iki saatlik yolu katederek buraya gelen teşkilat mensuplarımıza ve bu çalışmalarınızın duyurulmasına katkıda bulunan basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum selâm ve saygılarımı sunuyorum.

Biz Saadet Partisi/Millî Görüş olarak; İnsanlığın büyük bir buhran içinde yoksulluk, baskı, haksızlık, terör ve savaşlarla yaşamaya mahkûm edildiği bu bozuk küresel sömürü sistemine isyan ediyor ve hepimiz "ben bu oyun'u bozarım" inancıyla hareket ediyoruz.

Evet ülkemizin ve tüm dünyanın karşı karşıya kaldığı problemler saymakla bitmeyecek kadar fazladır. Son günlerin en çok konuşulduğu ve en önemli konularından biri olan 25 Eylül'de Barzani'nin yapacağı referandum'a değinmek istiyorum.

"Dış mihraklar Fırat'la Nil'in arası arz-ı mev'ud, mutlaka İsrail'e verilecek diyor. Bunun içine Türkiye de giriyor. Gördüğünüz gibi Irak'ı geldiler işgal ettiler. Bu plân için... Yâni Fırat'la Nil'in arasındaki bütün toprakları İsrail'e bağlamak için.

Kuzey Irak'ta hazırlık yapıyorlar. Niçin? Türkiye'yi bölmek için. Orada peşmergeleri silahlandırıyorlar, ağır silahlar veriyorlar gözümüzün önünde..."

Evet, bu sözler bugün değil, tam 14 yıl önce 2003 yılında Erbakan hocamız tarafından Siyâset Meydanı programında söylenmiştir.

Bizler bugün karşı karşıya kaldığımız tehlikeleri, yıllar önce anlatıp uyarı vazifemizi îfâ ederken, Amerika'dan İngiltere'den İsrail'den ve diğer emperyalist zihniyetli ülkelerden bize dost olmayacağını, onların tek amacının Türkiye’yi ve tüm İslâm âlemini parçalamak olduğunu anlatırken

Birçok insan tarafından; "Siz komplo teorisi üretiyorsunuz(!)" "Siz bu hükümeti kıskandığınız için bunları uyduruyorsunuz(!)" "Siz hayâl kuruyorsunuz(!)..." gibi sözlerle itham ediliyorduk...

Ama ne yazık ki bugün yaşadığımız olayların, bu felâketlerin; bir "hayâl" olduğunu iddia edebilecek bir babayiğit var mıdır? Keşke gerçekten hayâl olsaydı bu yaşanılanlar...

Sözün özü şudur: 3 şeye HAYIR diyoruz, 3 şeye EVET diyoruz.

Sömürülmeye hayır... Köleleştirilmeye hayır... Vatanımızın milletimizin parçalanmasına hayır...

Buna karşılık 3 şeye EVET diyoruz; Yaşanabilir bir Türkiye istiyoruz... Yeniden Büyük Türkiye istiyoruz... Ve Yeni bir Dünya istiyoruz.

Bunun için de hiçbir kınayıcının kınamasına aldırmadan SAADET PARTİSİ'nde siyâset yapmaya devam ediyoruz.

Allah'ın rahmeti üzerimize olsun. ”dedi.

adminadmin