Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-02-2019 10:06   Güncelleme : 16-02-2019 10:06

Saadet Partisi’nden Alaçam’a sürpriz aday!

Saadet Partisi’nin Alaçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Mücahid Yıldız oldu.

Saadet Partisi’nden Alaçam’a sürpriz aday!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Alaçam’a sürpriz bir aday gösterdi. Samsun Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet Mücahid Yıldız, Saadet Partisi’nin Alaçam Belediye Başkan Adayı oldu.

Sosyal medya hesabından adaylığını duyuran Yıldız, ‘’Kıymetli kardeşlerim; 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Saadet Partimizden Alaçam Belediye Başkan adayı gösterildik. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Destek ve dualarınızı esirgemeyiniz.’’ paylaşımını yaptı.

Ahmet Mücahid Yıldız kimdir?

1995’de Samsun’da doğdu.  Lise eğitimini Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencisidir. Anadolu Gençlik Derneği (AGD)’nin farklı kademelerinde çeşitli görevlerde bulundu. Dergi, gazete ve haber sitelerinde yazılar yazdı. Genç Saadet Siyaset Okulu’ndan mezun oldu. Bir haber sitesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı. Millî Gazete Ankara Bürosunda muhabir olarak çalıştı. Saadet Partisi Bafra İlçe Gençlik Kolları Sekreterliği ve Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkan Yardımcısıdır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Samsun, Alaçam Belediye Başkan adayı oldu.

 

 

adminadmin