Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 06-05-2018 10:31   Güncelleme : 06-05-2018 10:31

Saadet’e altı ok!

Bir siyasi parti olarak Saadet, Merhum Necmettin Erbakan’ın kurduğu Milli Nizam, Milli Selamet, Refah Partisi ve Fazilet Partisi çizgisinden neden bu kadar savruldu ve 1970’ten bugüne tam 48 yıllık mirası elinin tersiyle itiverdi.

Saadet’e altı ok!

1989-1995 yılları arasında Refah Partisi’nden Sivas Belediye Başkanlığı yapmış olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na sormak istiyorum;

Milli Görüş gömleğini çıkartmış olmakla eleştirdiğiniz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bu sizin yaptığınız, içine düşmüş olduğunuz gafletin, dalaletin hatta hıyanetin adı nedir?

Saadet Partisi’nin üzerindeki Milli Görüş gömleğine sapladığınız bu Altı Ok’un, Necip Fazıl’ın ifadesiyle, ‘Surda açılan bütün mukaddes gedikleri’ kapatacağının nasıl farkında olamazsınız?

Milli Görüş gömleğinin Altı Ok ile paramparça edilişine, gömleğin ön tarafından yırtılmasına nasıl, hangi vaat ve heva ve heves ile razı gelebiliyorsunuz?

Milli Görüş’ü, CHP’nin rakı sofrasına nasıl ve hangi hakla meze yapabiliyorsunuz?

Bu nasıl dünyevi bir hırstır ki, Milli Görüş’ün has adamı, ümmetin ümidi Recep Tayyip Erdoğan’ın yıkılması, yere düşmesi, tökezlemesi için bin yıllık düşmanlarınız ile ittifaklar kuruyorsunuz?

Ne yaptı bu adam size arkadaş;

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

adminadmin