Kültür
Giriş Tarihi : 01-09-2019 12:30   Güncelleme : 01-09-2019 12:30

Şafaktan süzülürsün, gönlüme dökülürsün!

Bu sıralar gündemde iki önemli konu var bence! Aslında çok var da biz gelişen ve yaklaşan tarihleri dikkate alarak bu teşhiste bulunduk!

Şafaktan süzülürsün, gönlüme dökülürsün!

Birinci konu: Malum özellikle bizleri yakından ilgilendiren 2. Lig maçlarının 1 Eylül Pazar günü başlayacak olmasıdır ki; bu yeni futbol sezonunda; Yılport Samsunspor sevdalıları, şimdiden büyük bir heyecan yaşamaktadırlar.

2. Lig Beyaz Grupta Samsunspor'u çok kuvvetli rakipler bekliyor fakat biz de çok iddialıyız bu sezon. Yabana atacak, atılacak puanlarımız da yok. Her maçta yedeklerle birlikte 11 Altın Yürek; top başında göreve hazır bir asker, birer savaşçı gibi, terinin son damlasına kadar sahada ayak basmadık bir yer bırakmayacaktır!

Ve onları gerek iç gerekse de dış sahada, deplasmanda her hâlukârda destekleyecek, tetikleyecek, alkışları ve tezahüratlarıyla yalnız bırakmayıp manevi desteklerini esirgemeyecek süper taraftarlarıyla, Yılport Samsunspor gerçeğine şahit olacağız inşallah!

İçimizden, kalbimizden ve gönlümüzden bu sene o sene olsun dilekleri geçiyor yine. Yine hayallerini kurduğumuz şampiyonluğa, oradan 1. Lig'e ve oradan da bizleri sabırsızlıkla bekleyen Süper Lig' e merhaba diyebilmenin onur ve gururunu yaşamaktır temennimiz, arzumuz ve de hedefimiz!

Bu yol meşakkatli, sabır, vefa, güç, destek ve moral, motivasyon gerektiren uzun bir yoldur. İnşallah bu yolun sonunda bizleri aydınlık, bol ışıklı ve parlak günler, başarılar ve müjdeler beklemektedir.

Diğer önemli bir konu ise 9 Eylül 2019 tarihinde; tüm Türkiye' de olduğu gibi; milyonlarca öğrenci ve öğretmenimiz, yeni bir eğitim- öğretim yılına merhaba diyecekler. Onlara da hayırlı olsun diyor; idarecileri, öğretmen ve öğrencileri, aileleri, velileri ve Bakanlığı ile başarılar diliyoruz.

Yaşasın Samsunspor, yaşasın vefalı taraftarlar, yaşasın Antrenör, Başkan ve Samsun şehri!

Samsun Basınına da bu konuda önemli görevler düşmekte olup; güzel, yapıcı ve doğruları cesurca yazacağımız yazı ve haberlerle takımıza moral ve motivasyon kazandıralım.

Biz formamızda taşıdığımız o şerefli arma ile; ilk alacağımız galibiyeti de; 30 Ağustos kahramanları ile ATA' mıza armağan edelim ki bu sonuca, bu tarihî güne ve bizlere bu zaferi yaşatanlara bir gönül borcumuz olsun !

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

adminadmin