Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-03-2019 09:21   Güncelleme : 21-03-2019 09:21

Salih Şen; Kapımız her zaman ve herkese açık olacak!

​Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen, seçim çalışmalarına Samsun Merkez Canik İlçesinde esnaf ziyaretleriyle devam etti.

 Salih Şen; Kapımız her zaman ve herkese açık olacak!

Canik esnafının dertlerini dinleyen Şen, burada yaptığı konuşmalarda Saadet Partisi’nin Milli Görüş Belediyeciliğinin tek varisi olduğunu kaydederek  “ Milli Görüş Belediyeciliği, şehirlerimize hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur diye düşünmeden yönetmek demektir. Vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaca göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlarken, planlı ve programlı çalışacağız” dedi.

Canik’te esnafa projelerini de anlatan Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen, “öncelikle akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım diye bir cümle artık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. Ehil ellerle yapılan iş kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle yapılacak. Kaynaklar, vatandaşın huzurunu ve refahını arttırmaya yönelik kullanılacak ihaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak Gösteriş, lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını vatandaşımızın doğrudan hizmetine sunacağız. Bize emanet edilen mali imkanlara ve mülke, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Bütün kamu hizmetleri, her bir vatandaştan doğrudan ya da dolaylı olarak alınan vergiler, harçlar ve diğer gelirler ile yapılır. Herhangi bir devlet dairesinde kullanılan bir kağıtta dahi hepimizin hakkı ve emeği olduğu anlayışıyla milletin alın terine sahip çıkacağız” diyerek şöyle devam etti;

KAPIMIZ, HER ZAMAN VE HERKESE AÇIK OLACAK

Hizmette, atamada partizanlık ve “Ayrımcılık yapmayacağız. Bu topraklarda doğan herkesi kardeş biliyoruz. Aynı güneşi, suyu, havayı ve toprağı paylaştığımız insanlar ile barış içerisinde kardeşçe yaşamanın arzusundayız. Hepimiz biriz ve bu şehrin insanıyız.

Kapalı kapılar ardında, vatandaşların uzak ama sözde vatandaş için çalışan anlayışı ortadan kaldıracağız Kapılarımız, tüm halkımız için sonuna kadar açık olacak vatandaşımızın her derdi bizim derdimiz olacak. Her hizmette halkın kültür değerlerini göz önüne alarak yerel ve kültürel değerleri koruyup, zenginleştireceğiz.

BU EMANETİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YAŞATACAĞIZ

Şehrimizde var olan kültürel ve tarihsel mirasın emanetçisi olacak ve bu emaneti en güzel şekilde yaşatacağız. Hizmetlerimizde, her işi hızlı, doğru ve estetik biçimde yapacağız. Ulaşımdan altyapıya, temizlikten kaldırım yenilenmeye kadar bütün hizmetler tekrar gözden geçirilip şehrin öncelikli ihtiyacına göre planlanacak. Şehrin ruhuna aykırı hizmetlere ve yapılaşmaya karşı önlemler alıp estetiğin yaygınlaştırıldığı bir hizmet ağı kuracağız. Halka sunulan tüm hizmetler güzel, çabuk ve düşük maliyetle yapılacak.

HESAP VEREBİLİR VE ŞEFFAF OLACAĞIZ

Hesap verilebilirlik ve şeffaflık açısından yapılan tüm hizmetlerin halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılması sağlanacak. Şehrin yönetiminde, o şehirde yaşayanlar söz sahibi olacaktır. İmar uygulamalarında hiç kimseye “Haksız rant sağlamayacağız. Şehrin planlaması sonucu ortaya çıkan rant, sebepsiz zenginleşmeye yol açmayacak, Rantın şehre katkısı sağlanarak toplumsal refahı artıracağız. Adalet anlayışımız Kendimiz için istediğimizi halkımız için isteyecek kendimiz için istemediğimizi halkımız için de istemeyeceğiz” .Adil olmanın ve tarafsız davranmanın yolunun bu düsturdan geçtiğine inanıyoruz. Herkesin derdi ile dertleşeceğiz, Halkımız ile bütünleşeceğiz.

Vatandaşımızın ne derdi olursa olsun Bu bizim görevimiz değil, demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz.

adminadmin