Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-03-2019 13:09   Güncelleme : 09-03-2019 13:09

Salih Şen; Samsun’un bütün meselelerini biz çözeriz!

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen, Akasyamhaber’i ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan’a projeleri hakkında bilgi verdi.

Salih Şen; Samsun’un bütün meselelerini biz çözeriz!

“31 Mart seçimlerine bir aydan çok daha az zaman kalmasına rağmen, iktidar partisi Samsun’un gerçek meselelerini konuşmak yerine aylardır Beka problemi üzerinden kampanya yürütüyor. Çünkü ne ekonomi de, ne dış politika da ne de yerel yönetimlerle ilgili millete söyleyebilecekleri hiçbir şey kalmadı. Yerel seçimleri beka seçimi gibi gösterip milletimizi korkutarak oy almaya çalışıyorlar. Eğer bu ülkede bir beka probleminden bahsedeceksek, bunun en büyük müsebbibi iktidarın bizzat kendisidir. 16 yıldır ülkeyi mahkum ettikleri yanlış politikalardır” diye konuşan Salih Şen çözümün tek adresinin Saadet Partisi olduğunu belirterek,

 “AK Parti’nin adayı seçilirse Ankara’ya karşı sorumluluğu neyse onu yerine getirecek. Çünkü bütün belediyeler Ankara’dan yönetiliyor. Ankara’ya karşı gelen ya da ona muhalif bir şey yapan hemen görevinden alınıyor. Bizi seçen Samsun ise neden Ankara bizi görevden alacakmış. Hani yerel yönetimdi bunun adı. Biz sadece Samsunlulara karşı sorumluğumuzu yerine getirmek için mücadele edeceğiz. Ankara ne der diye düşünürsek iş yapamayız. Kanun var nizam var ”diye konuştu.

YANDAŞLARLA DEĞİL GÜZEL AHLAK SAHİPLERİYLE ÇALIŞACAĞIZ!

Belediyelerde yolsuzluğun alıp başını gittiğini de sözlerine ekleyen Şen şöyle devam etti;

“Sadece Samsun’da değil bütün Türkiye belediyelerinde korkunç bir israf var. Adam kayırma, yandaşlık zaten en büyük problemlerden. Şu anda siz belediyede bir işe talipseniz bir yerden desteğiniz olmadan bu işi yapamıyorsunuz. Biz işbaşına geldiğimizde işi yandaşa değil, ehline vereceğiz. Biz yandaşlarla değil, güzel ahlak sahipleriyle çalışacağız. Güzel ahlak olmadan olmaz. Yemeyeceğiz, Yedirmeyeceğiz, rüşvet alamayacağız, İşçinin hakkını ödeyeceğiz, yalan söylemeyeceğiz. Açık, net ve dürüst belediyecilikle yeniden iş başına geleceğiz”

adminadmin