Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-07-2017 16:21   Güncelleme : 28-07-2017 16:21

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül: 15 Temmuz İhanetini Unutturmayacağız

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül "15 Temmuz Millet Darbeye Dur Dedi" fotoğraf sergisini gezdi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül:  15 Temmuz İhanetini Unutturmayacağız

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Anadolu Ajansı özel arşivinden seçilen fotoğraflardan hazırlanan "15 Temmuz Millet Darbeye Dur Dedi" fotoğraf sergisini  gezen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ““Milletimiz o gece kanlı senaryolara geçit vermedi. FETÖ darbe girişiminde karanlık güçlerin amaçları, iç savaşı başlatarak ülkeyi parçalamaktı. Ancak bizi bölmek isterken birbirimize kenetlediler. Hep birlikte topyekün bu vatana sahip çıkarak; bu milletin gücünü tüm dünyaya gösterdik. 

“15 TEMMUZ İHANETİNİ UNUTTURMAYACAĞIZ”

Başkan Akgül, 15 Temmuz gecesi büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğünü kaydederek, “Bu vatanı yine bu aziz milletimiz canlarını vererek korudu. 15 Temmuz gecesi yaşananlar hem bizler hem de yeni nesil için ibret verici. 15 Temmuz’da yaşanan ihaneti, iç ve dış düşmanlarımızı bilmeliyiz. Bu nedenle gençlerimizin 15 Temmuz’u unutmaması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Ancak bilinçli bir nesille tüm düşmanlarımızı bertaraf edebiliriz” dedi.

"15 Temmuz Millet Darbeye Dur Dedi" fotoğraf sergisindeki ziyarette  Başkan Akgül’e Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman’da  eşlik etti.

 

adminadmin