Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-07-2019 12:08   Güncelleme : 29-07-2019 12:08

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül: Bütün Salıpazarı’nın belediye başkanıyım!

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, yağıştan zarar görerek yıkılan Alanyaykın köprüsünün inşaatında incelemelerde bulundu.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül: Bütün Salıpazarı’nın belediye başkanıyım!

Başkan Akgül, “Temmuz ayı içinde yağan şiddetli yağışlar nedeni ile zarar gören bölgelerimizde çalışmalarımız devam etmektedir. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

KİMSEYİ MAĞDUR ETMEDİK

Alanyaykın Mahallesini Şehir Merkezine bağlayan köprünün yağan yağmurlarda zarar görerek kullanılamaz haline geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Halil Akgül, “Coğrafi olarak geniş ve dağınık bir arazi yapımız var. Araç ve makine bakımından kısıtlı imkanlara sahibiz. Ancak yine de hiç bir vatandaşımızı mağdur etmedik. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak hasar gören, yıkılan ve heyelandan dolayı kapalı yollarımızı gece gündüz demeden çalışan arkadaşlarımız sayesinde açtık. Şimdi ise onarım ve bakım zamanı. Aciliyet sırasına göre ilçemizin her köşesine eşit oranda hizmet götürmeye gayret ediyoruz.”

PARTİZANLIK KAREKTERİM DEĞİL

Üçüncü ve son dönemi olduğunu söyleyen Başkan Akgül, “Hiç bir zaman oy kaygısı yaşamadım. Doğru bildiğim ne varsa onu yaptım. Partizanlık karakterim değil. Hiç bir vatandaşımızı siyasi düşüncesi nedeniyle yargılamadım. Nereye ne kadar hizmet gerektiyse onu yaptım. Bu son dönemimde de yapmaya devam edeceğim. Ben sadece mensubu olduğum partinin belediye başkanı değilim. Ben tüm Salıpazarı’nın belediye başkanıyım. Arkamızda hoş bir seda bırakmak için iyi niyetimizle çalışmaya gayret ediyoruz. Salıpazarı hepimizin.” dedi.

 

adminadmin