Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-03-2019 13:59   Güncelleme : 27-03-2019 13:59

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül: Hayal Dahi Edemezler

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül: Hayal Dahi Edemezler

Salıpazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Halil Akgül partisinin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitingde konuştu. Başkan Akgül “Onlar bizim yaptıklarımızı hayal dahi edemezler”dedi.

"NE YAPARSAN YAP, AŞKLA YAP"

Belediye işi gönül işidir diyen Akgül, Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslendi. “Ben gönlümü bu insanlara adadım,sizlere adadım, hizmete adadım. Rabbim nasip ederse, bir beş yıl daha sizlerin hizmetkarı olmaya hazırım. Bu işler gönülsüz olmaz. Ne yaparsan yap, aşkla yap. Bizlerde ilk günkü aşkla bu güzel insanlara hizmet etmek için aynı heyecanı taşıyoruz.”

"SALIPAZARI'NIN ŞEKLİ ŞEMALİ DEĞİŞTİ"

On yılda Salıpazarı’nda yapılanları görmeyenlere şaşıyorum diyen Cumhur İttifakı Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül, “On yılda Salıpazarı’nın şekli şemali değişti. Elbette biz bunları tek başımıza yapmadık. Salıpazarı Belediyesinin bütçesi belli.

"HAYAL DAHİ EDEMEZLER"

Ancak bu işler oturmayla olmuyor. Bu işler konuşmayla da olmuyor. Bu işler takip ister, uğraş ister. Gecemizi gündüzümü kattık. On yılda Salıpazarı İlçemize bir çok hizmet kazandırdık. Biz bu hizmetleri, vekillerimiz,bakanlarımız ve hükümetimizin desteğini alarak yaptık. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Onlar bizim yaptıklarımızı hayal dahi edemezler”dedi.

"YAPARSA YİNE HALİL AKGÜL YAPAR"

Başkan Akgül,” Önümüzde bir yerel seçim var. Salıpazarı’nın beş yıl daha geri gitmesine benim vatandaşım müsaade etmeyecektir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yaparsa yine Halil Akgül yapar, Ak Parti yapar. 31Mart’ta vereceğiniz oylar Salıpazarı’nı şaha kaldıracak, hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecektir.Ben hiçbir zaman sizi mahçup edecek bir şey yapmadım. Ben de size karşı mahçup olacaksam Allah’ım bize de bu görevi nasip etmesin.”dedi.

adminadmin