Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-03-2018 10:32   Güncelleme : 22-03-2018 10:32

Salıpazarı Belediye Başkanı’ndan Şehit Ailelerine Kur’an-ı Kerim Ve Türk Bayrağı

Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın, Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçe Jandarma Komutanı ve ilçe Emniyet Amiri şehit ailelerini ziyaret etti.

Salıpazarı Belediye Başkanı’ndan Şehit Ailelerine Kur’an-ı Kerim Ve Türk Bayrağı

Salıpazarı İlçesinde Doğu ve Güneydoğu'da  terörle mücadele sırasında çıkan çatışmalarda şehit olan  Adnan Yıldız, Muharrem Demir, Davut Kuzu ve Hüseyin Atasever'in ailelerini ikametgahlarında ziyaret etti. Ailelere Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Kaymakam Günaydın, ziyaretlerde, "Sizler bize emanetsiniz ve bizde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız. dedi.

Belediye Başkanı Halil Akgül'de, ''Şehitlerimizin geride kalan anne, baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bugünlerimizi şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimizin sıkıntıları ve sorunları bizim sıkıntımız, bizim sorunlarımızdır'' ifadelerini kullandı.

adminadmin