Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-04-2020 13:30   Güncelleme : 27-04-2020 13:30

Salıpazarı Belediyesi Her Alanda Sahada!

Salıpazarı Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlara gıda yardımı yapıyor. 65 yaşın üstünde olup ihtiyaç duyanlara erzak paketleri ulaştırılıyor.

Salıpazarı Belediyesi Her Alanda Sahada!

Salıpazarı Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle, vatandaşlara her alanda destek olmaya çalışıyor.

 

HER ALANDA SAHADAYIZ

Bir taraftan dezenfeksiyon çalışmaları ile halkın bulunduğu alanları sağlıklı hale getirmeye çalışan, pazarlarda halka maske dağıtan Salıpazarı Belediyesi, vatandaşlara, ihtiyaçları konusunda da yardımcı olmak için seferber oldu.

 

65 yaş üstü vatandaşların, hastaneye gidip gelmeleri, maaşlarını çekmeleri,  gıda ve ilaç gibi alışverişlerini gerçekleştirmeleri için ekipleriyle görev başında olan Salıpazarı Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine de erzak paketleri veriyor.

 

Yardımlar, Sosyal Destek Vefa Grubu veya muhtarlar aracılığıyla talepte bulunanlar ile  Salıpazarı Belediyesi’ne ulaşarak yardım isteyen ihtiyaç sahiplerine yapılıyor.

 

“YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Salıpazarı’nda her zaman halkın yanında olmak için gayret ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Halil Akgül, “Amacımız gerçekten ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşmak. Çünkü biliyoruz ki bu süreçte çok zor durumda kalanlar var. Sürecin ne kadar devam edeceğini bilemiyoruz. Ama biz Salıpazarı Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için gayret ediyoruz. Bütün dünyanın zor günler yaşadığı bu günlerde vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN