Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-01-2017 10:28   Güncelleme : 20-01-2017 10:28

Salıpazarı Ülkü Ocakları Dualarla Açıldı

Salıpazarı İlçesinde ilk kez açılan Ülkü Ocakları birlik ve beraberliğin simgesi oldu. 15 Temmuz Şehitler Meydanındaki hizmet binasının açılışına siyasiler, sivil toplum kuruluşları, gençler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Salıpazarı Ülkü Ocakları Dualarla Açıldı

Açılışa Belediye Başkan Halil Akgül’de katıldı.

Ülkü Ocakları’nın açılışına katılan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “Bu akşam açılışını yapacağımız Salıpazarı  Ülkü Ocakları’nın açılış programında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. İyi niyetle çıkılan bu yolda başarı mutlaka gelecektir. Biz üzerimize ne düşüyorsa sizler için yapmaya hazırız.”dedi.

Ele geçirilememiş son kalesi olan Ülkü Ocakları

Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı Cavit Yıldırım, “ Türk-İslam davasına gönül vermiş, Allah davasına başını koymuş Türk milliyetçileri olarak, bizim yuvamız, Türk milletinin ele geçirilememiş son kalesi olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının bir şubesini daha açacak olmanın verdiği gurur ve sevinç ile buradayız. Unutmayın, Ülkü Ocakları Eğitimin ve Kültürün, köklü tarihimizin ve dinimizin öğrenildiği yerdir. Ocağa giden genç hırsız, madde bağımlısı ve vatan haini olmaz. Fatih olur, Yavuz olur, Mustafa Kemal olur, Başbuğ olur. Türklük bilinç ve şuurunu tam anlamıyla kavrar. İman dolu yürekleri bu vatan için ne yapabilirim diye her an heyecanla dolup taşar.” dedi.

Dostlarımızın gönüllerine talibiz …

Salıpazarı Ülkü Ocakları Başkanı Atalay Tokat ise açılış konuşmasında, “Ocağımızı Atalarımızın dediği gibi "İnsanı sev ki, devlet yaşasın, insanı sev ki vatan millet yaşasın” desturundan hareketle burada İslamı yücelten, vatan, millet, bayrak, aile sevgisi ile yetişen ülke sorunlarını ve gündeminden haberdar, eğitimli gençler hedefi olan gençler yetiştirmek olan, gençlerin eğitimlerine yardımcı olmak ve kültürel sosyal gelişimlerine Türk İslam Ülküsüne  göre yol çizen anlayışla onlara rehberlik etmek ve Salıpazarı’nın eğitim ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak için gönlümüzü koyduk.”dedi.

Siz dostlarımızın da gönlüne talibiz diyen Başkan Atalay Tokat “Ülkümüz Başbuğumuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ tir. Biz onların Türk  gençliğine emanetine sonsuza kadar Ülkücü gençlik  olarak sahip çıkıp yüceltmek için and içmişiz. Andımıza sadık kalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

Salıpazarı Ülkü Ocaklarının açılışına Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, MHP İlçe Başkanı Cavit Yıldırım, MHP Eski İlçe Başkanları Dursun Kahramanoğlu, Cengiz Tarhan, Refaettin Karaca, MHP Belediye Meclis Üyesi Aydın Aydın, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Halit Çelebi, Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Adem Osma, Fen İşleri Müdürü İlyas Aydın, Habersal Genel Yayın Yönetmeni Sait Kuzu ve çok sayıda genç ve vatandaş katıldı.

adminadmin