Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-10-2019 15:41   Güncelleme : 15-10-2019 15:41

Salıpazarı’nda felaketin izleri siliniyor!

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Ağustos ayında yaşadığımız sel felaketinin izlerini silmeye çalışıyoruz.” dedi.

Salıpazarı’nda felaketin izleri siliniyor!

Salıpazarı İlçesinde 23-24 Ağustos tarihlerinde yaşanan sel felaketinde birçok bölgede büyük hasarlar oluşmuş, bazı yollar ise kullanılamaz hale gelmiştir.

Belediye Başkanı Halil Akgül ilçede birçok noktada ekiplerin seferber edildiğini belirterek “O günden bu güne çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Salıpazarı Belediyesi olarak sel felaketinden sonra iş makinelerimiz ve personelimiz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Birçok noktada aynı anda ekiplerimiz felaketin izlerini silmeye çalışıyor.

Bazı bölgelerde beton, bazılarında ise asfalt ve stabilize yol bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor diyen Başkan Akgül, “ Şehir merkezimiz dahil, öncelik sırasına göre mahallelerimizde çalışmalarımız planlanan şekliyle devam ediyor. Grup yollarımızda ulaşım sorunu yok. Mahalle yollarımızda heyelan kaldırma, yol açma, bakım ve onarım çalışmalarımız selin yaşandığı günden bu güne devam ediyor. İş makinelerimiz ve personelimiz büyük özveri içerisinde ellerinden gelen bütün gayreti göstermektedirler.” dedi.

 

adminadmin