Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-04-2020 13:04   Güncelleme : 20-04-2020 13:04

SAMGİAD Sağlık Çalışanlarına 1000 Adet Koruyucu Yüz Siperlik Verecek!

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) bin adet yüz koruyucu siperliği koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarına ulaştıracak

SAMGİAD Sağlık Çalışanlarına 1000 Adet Koruyucu Yüz Siperlik Verecek!

Samsun'da sağlık çalışanlarına yönelik desteğini sürdürmeye devam eden Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) bin adet koruyucu yüz siperliğini sağlıkçıların kullanımına sunacak.

 

SAMGİAD ailesinin zor zamanlarda vatandaşın yanında olduğunu kaydeden Başkan Onur Öztekin, "Tüm dünya ile birlikte geçirdiğimiz bu zor dönemde ülkemizin geleceği genç iş insanları olarak üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle davranmaya, ülkemizin ve milletimizin her şartta yanında olmaya özenle devam ediyoruz. Üyelerimizin bireysel olarak yaptıkları yardımların yanında, SAMGİAD ailesi olarak da bize yakışan şekilde, sosyal sorumluluk projelerinin her zaman içinde olmanın bilinci ve dikkatiyle hareket etmeye çalışıyoruz" dedi.

 

Siperliklerin sağlık çalışanlarına  ulaştırılacağını kaydeden Başkan Öztekin, "Yaşadığımız bu zor süreçte sağlık personellerimizin önemini bir kez daha güçlü bir şekilde hatırlamış olduk. Onların yanında nasıl olabiliriz, nasıl destek verebiliriz diye projeler üretmeye çalışırken OMÜ'nün içinde yer alan Başkan Yardımcımız Buğra Çolak’ın müdürlüğünü yürüttüğü Teknopark ile bir araya gelerek en çok ihtiyaç duyulan malzemelerden olan, fotoğraflarını attığımız koruyucu yüz siperliğinden bin adet üreterek şehrimizdeki hastanelere bağışlamaya karar verdik.

Üretilen koruyucu yüz siperlerini en kısa sürede bu zorlu dönemde canlarını hiçe bayarak sağlık hizmeti sunmaya çalışan sağlık çalışanlarımıza ulaştıracağız" diye konuştu.

adminadmin