Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-02-2018 09:13   Güncelleme : 09-02-2018 09:13

SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş Kavak Ve Asarcık Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun'da ilçeleri gezmeye devam ediyor.

SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş Kavak Ve Asarcık Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri Havza'dan sonra Asarcık ve Kavak ilçesini ziyaret etti. 

SAMKON HEMŞERİLERİMİZLE ARAMIZDA Kİ KÖPRÜ

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz'u makamında ziyaret eden SAMKON üyeleri Başkan Kılağuz ile sohbet ederek görüş ve öneri alışverişinde bulundu. Ziyaretten çok mutlu olduğunu dile getiren Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz " Şehrimizin değerli iş adamları ve dernek yöneticilerinin bizi ilçemizde ziyaret etmesinden çok memnun olduk, gurbetteki hemşerilerimiz ile aramızda köprü oluşturan öncelikle SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş'e ve beraberinde gelen yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum"dedi.

SARICAOĞLU İLE TİRİT EVİNDE SOHBET

Asarcık'dan sonra Kavak ilçesine devam eden SAMKON üyeleri Kavak'ta bulunan Tirit Evi'nde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile görüştü. Tirit Evi'nde geçen hoş sohbetin ardından Başkan Sarıcaoğlu " Samsunlu iş adamlarının bir arada toplandığı SAMKON'u ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz, Samsun gelişmesinde ve büyümesinde büyük rol oynayan SAMKON'un başta yöneticisi Sezgin Gümüş'e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum." dedi. Sohbet havasında geçen görüşmenin ardından Samsun'un ses sanatçılarından olan Samsunlu Fehmi'yi de ziyaret eden SAMKON üyeleri Kavak'tan ayrıldı.

 

 

adminadmin