Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-10-2019 13:54   Güncelleme : 10-10-2019 13:54

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş; Devletimizin yanındayız!

​SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, sınır ötesi operasyon ve Çarşamba'da kurulacak olan biyo kütle santrali ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş; Devletimizin yanındayız!

GÜMÜŞ: DEVLETİMİZ HER ZAMAN GÜÇLÜDÜR

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş Barış Pınarı Harekatı ve Samsun'un Çarşamba ilçesinde kurulacak olan biyo kütle santrali ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gümüş açıklamasında; 'üç tarafı deniz ancak dört tarafı hainlerle çevrili ülkemiz uzunca bir süredir gerek iç siyasi dengeler gerekse bölgesel gelişmeler sonucunda ciddi bir türbülans dönemine girmiştir. Devletimiz PKK terör belası ile ilgili son yıllarda savunmadan saldırıya geçerek terörün bizi kovalamasından ziyade artık güçlü devlet gereği olarak terörü kovalayan devlet konumuna geçtik.' dedi.

BARIŞ PINARI HAREKATINI DESTEKLİYORUZ

Gümüş sözlerine şöyle devam etti: 'Tarihi kökleri yarım asra yakın olan PKK terör örgütü neokapitalist güçlerin himayesinde Suriye’nin kuzeyinde otonom coğrafya oluşturarak sınır boylarımızda bizi taciz ve tahrik eden eylemlere cesaret eder noktaya gelmiştir. Bu gelişmeler ışığında hükümetimiz güçlü devlet gereği olarak Suriye’nin kuzeyine askeri operasyon kararı alarak hazırlıklarını tamamlamış ve girdiği her coğrafyaya barış, huzur ve güven getiren şanlı TÜRK ordusu tehakkuz haline geçmiştir.' diye konuştu.

GAZANIZ MÜBAREK, KILICINIZ KESKİN OLSUN

Niha-i amacı devletin varlığı, milletin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak olan SAMKON'un her daim devletin ve milletin yanında ve emrinde olduğunu belirten Gümüş; 'Bütün siyasi mülahazalardan azade bir şekilde Suriye’nin kuzeyine yapılacak muhtemel operasyon için son nefer, son nefes, son damla kadar ordumuzun yanında olacağımız, ihtiyaç halinde ise yaşımıza, statümüze ve ekonomimize bakmaksızın mübarek ordumuza nefer ve kurban olacağımız Türk kamuoyu ve hasseten Haçlı zihniyetine sahip neokapitalist güçler tardından bilinmelidir. SAMKON olarak şimdiden ordumuza başarılar dileriz. Rabbim şanlı ordumuzun gazasını mübarek, kılıcını keskin eylesin.' şeklinde konuştu.

adminadmin