Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-01-2018 12:20   Güncelleme : 17-01-2018 12:20

SAMKON Samsunspor İçin Ankara’daydı!

Kısa adı SAMKON olan Samsun Dernekler Konfederasyonu, Meclis’te Samsunlu Bakan ve milletvekilleriyle bir araya geldi.

SAMKON Samsunspor İçin Ankara’daydı!

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş başkanlığında İstanbul’dan bir otobüs ile Ankara’ya hareket eden SAMKON heyeti, Mecliste AK Parti grup toplantısına katılarak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledi, ardından da Samsun Milletvekillerini ziyaret eden heyet Samsunspor’un durumu ve yerli otomobil projesinin Samsun’da gerçekleştirilmesi için kulis faaliyetleri icra etti.

BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİYLE BERABER OLDULAR

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş birebir görüşmeler de yaparak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile Samsun’un meseleleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEMDE SAMSUNSPOR İLE MİLLİ OTOMOBİL VARDI

SAMSKON Genel Başkanı Gümüş, Bakan Demircan ile yaptıkları görüşmede Samsunspor’un içerisinde bulunduğu durumu ve Yerli otomobil üretiminde Samsunun seçim konusundaki görüşlerini belirtti.

SAMKON heyeti Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Kararslan, Samsun Milletvekilleri Çağatay Kılıç, Orhan Kırcalı ve Hasan Basri Kurt ile bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. 

adminadmin