Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-01-2017 10:14   Güncelleme : 11-01-2017 10:14

Şampiyonlardan Başkan Kul’a Ziyaret

Uluslararası Wushu Kungfu Avrupa şampiyonaları Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Şampiyonlardan Başkan Kul’a Ziyaret

Kayseri’de 23-24-25 Aralık 2016 tarihlerinde yapılan Uluslararası Wushu Kungfu Avrupa şampiyonasında birinci olan Hatice Akman ve Hatice Türer, İkinci olan Kerem Yavuz Yiğit ve Gülbahar Yavuz, Antrenörleri Yusuf Demircan ve Zarif Durgut ile Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

Ziyarette konuşan antrenör Yusuf Demircan “Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Kurslarımıza gelen öğrencilerimizin içinden gelecek vaat edenleri bu gibi yarışmalara hazırlıyoruz.  Özellikle gençleri spora yönlendirmek amacıyla hayata geçirdiğiniz projelerden ve desteklerden dolayı da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

GURURUMUZ OLDUNUZ

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul sporcuları tebrik ederek “Genç sporcularımızın başarısını alkışlıyoruz. Sporda başarıyı yakalamak ve derece alabilmek herkese nasip olmaz. Bu azim ve çalışmayla sağlanabilir. Gururumuz oldunuz. Bundan dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu

HEDEFLERİMİZİ AŞTIK

Başkan Kul, Terme Belediyesi olarak spora sahip çıktıklarını belirterek, “Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Terme Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Ben genç ve başarılı sporcularımıza diğer müsabakalarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca böylesine farklı ve önemli bir spor dalını ilçemizde büyük bir kararlılıkla yürüten Antrenör Yusuf Demircan ve Zarif Durgut’a gönülden teşekkür ediyorum. Bizler, gençleri ve çocuklarımızı sporla buluşturmayı amaçlıyor ve çalışmalarımızla hedeflerimizi aşıyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Kul sporcu ve antrenörleri çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

 

 

adminadmin