Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-11-2017 09:35   Güncelleme : 15-11-2017 09:35

Şampiyonlardan Genç'e Ziyaret

Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün Badminton Türkiye ve Balkan Şampiyonu genç sporcuları, Ankara'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası öncesi Canik Belediye Başkanı Başkan Osman Genç'i ziyaret ederek, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Şampiyonlardan Genç'e Ziyaret

Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün şampiyon sporcuları yeni başarılar elde etme peşinde. Ulusal ve uluslararası bir çok şampiyonada Türkiye ve Balkan Şampiyonlukları bulunan Anıl Ulaş Atan, Miraç Kantar, Elmas Nur Şencan, Arda Atan ve Kerem Avu 25 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda da yeni madalyalar kazanmayı hedefliyor. Genç badmintoncular, şampiyona öncesi antrenörleri Ömer Aydoğmuş ile birlikte  kendilerine destek veren Başkan Osman Genç'i ziyaret ederek teşekkür etti.

SAMSUN'U TEMSİL EDİYORLAR

Genç sporcuları bugüne kadar elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Osman Genç, "Genç sporcularımız bugüne kadar Samsun Canik Belediyespor takımımızı başarıyla temsil ederek göğsümüzü kabarttı. Onlar Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimizde yıllardır sevgiyle, alın teriyle yoğruldular ve ilçemizi, şehrimizi, ülkemizi en iyi şekilde uluslararası maçlarda temsil ettiler. Sporcularımız inanıyorum ki Türkiye Şampiyonası'nda da bizleri gururlandıracaklardır. Ayrıca diğer spor branşlarında gençlerimizin elde ettiği başarılar bizlere onur veriyor. İnanıyorum ki bu tür başarılar bundan sonra da artarak devam edecektir" dedi.

ŞEHRİN ADINI DUYURUYORLAR

Canik Belediyesi olarak sporda kurumsallaştıklarını ve sporda da marka olduklarını belirten Başkan Genç, "Gençlerin sağlıklı yetişmeleri amacıyla spora önem veriyoruz. Spora yaptığımız yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Çünkü spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemli. Canik Belediyesi olarak yaptığımız spor yatırımları sayesinde bugün sporcularımız şehrimizin adını dünyaya duyuruyor. Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek" şeklinde konuştu.

BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

Spora ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür eden antrenör Ömer Aydoğmuş ve sporcular ise, "Başkanımız sağolsun bizlerden desteğini hiç esirgemiyor. Samsun Canik Belediyespor sporcuları olarak bu konuda şanslıyız. Çalışmamız için gerekli tüm spor imkanları ilçemizde mevcut. Sporcular olarak bizlere sunulan bu imkanları en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah bundan sonra da şampiyonalarda şehrimizi en iyi şekilde temsil edip, yeni başarılar elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.

adminadmin