Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 29-06-2020 15:13   Güncelleme : 29-06-2020 15:13

Şampiyonluk Kupası Hafif Manevi Değeri Çok Pahalıdır !

Şampiyonluk Kupası Hafif Manevi Değeri Çok Pahalıdır !

Evet; nerde kalmıştık ? Tabi ki Yılport Samsunspor' dan ! Zaten bu takım, bu kulüp, bu antrenör, bu başkan ve bu oyuncuların, bu kulübün değil günler; aylar, yıllar, bir ömür anlatılsa da bitmez, tükenmez başarıları !

Ancak ben bugünkü  köşe yazımda; müsaadenizle, Samsunspor değil; son günlerde futbol kamuoyunda çok tartışılan ve kulüpleri karşı karşıya getiren bazı saha içi ve dışı olaylardan söz edeceğim !

Şöyle bir bakıyoruz da Süper Lig' e; liderliğe, zirveye, şampiyonluğa oynayan, iddialı takımlar; ya VAR' dan, ya hakemlerden ya Federasyon' danya da birbirlerinden şikâyetçi ! Herkes galip gelince mutlu, herşey çok normal ama br mağlubiyette herşey alt-üst !

O zaman ne hakemler kalıyor, ne takımlar, ne kulüpler ne de diğerleri! İyi de arkadaş her takım; her maçta galip gelecek değil ya ! Elbette bu yarıştan zaman zaman yara alacaksınız, mağlup da olacaksınız veya berabere kalıp 1 puan alırken, 2 puanı da kaybedeceksiniz !

Ancak ne var ki bu alınan galibiyetlere gösterdiğimiz hoşgörüyü maalesef alınan bir mağlubiyette gösteremiyor ve deyim yerindeyse ortalığı adeta bir söz savaşı alanına çeviriyoruz!

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN