Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-05-2019 11:35   Güncelleme : 08-05-2019 11:35

Samsun 19 Mayıs Kutlamalarında Esrarkeş şarkıcılar konser verecek!

19 Mayıs’ın 100. Yılında Samsun’da düzenlenecek programlar arasında yer alan gençlik konserlerinde gençlik için esrar bağımlısı sözde sanatçılar tercih ediliyor.

Samsun 19 Mayıs Kutlamalarında Esrarkeş şarkıcılar konser verecek!

13 Mayıs Pazartesi gecesi Samsun Cumhuriyet Meydanında konser verecek olan Athena’nın 3 elemanı da uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alındı.

Geçen yıl Mayıs ayında Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri kutlamaları çerçevesinde İzmir’e gelen müzik topluluğu Athena’nın 3 elemanı ile bir arkadaşları, “içinde bulundukları otomobilde 15 gram esrar bulunması” nedeniyle gözaltına alındı.

Sosyal Medyadan 19 Mayıs Kutlamalarının organizasyon ortakları olan Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesine tepki gösterilmeye başlandı.

Tepkilerde,

“Ekrem İmamoğlu'nu çağımızın Atatürk'ü diyen Athena, Koç'un sponsorluğunda 19 Mayıs etkinliklerinde konser verecek.

Buna Valiliğimiz nasıl göz yumdu bilmiyorum ama Athena gurubunun tüm üyeleri geçen yıl esrar satmaktan ve içmekten yakalanıp gözaltına alınmıştı.

Bir yandan uyuşturucuyla mücadele et, öte yandan İmamoğlu’na Atatürk diyen uyuşturucu satıcılarını 19 Mayıs şehrinde konsere davet et”

adminadmin