Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-03-2019 13:49   Güncelleme : 06-03-2019 13:49

Samsun AGD İle “Ortaokul Gençliği En Sevgili İzinde” Yarışması

Anadolu Gençlik Derneği, Türkiye genelinde ortaokul öğrencileri için ‘ortaokul Gençliği Efendimizin izinde ‘yarışması düzenliyor. Tüm Türkiye’de aynı anda yapılacak olan Sınav ile ilgili bilgilendirmeyi Samsun AGD Ortaokul başkanı İdris Yüce yaptı.

Samsun AGD İle “Ortaokul Gençliği En Sevgili İzinde” Yarışması

Anadolu Gençlik Derneği Samsun şubesi olarak, Türkiye Geneli Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli yapılan bu Sınav ile ilgili olarak Samsun ve 17 ilçemizdeki Ortaokul öğrencilerimizin katılacağı şekilde çalışmalarımızı başlattık.

Okullarımızda öğrencilerin haberdar edilmesi noktasında afiş çalışmaları ve Seminer sunumlarımızı başlattık. Öğrencilerimizin oldukça rağbet göstermeleri bizi sevindirdi. Seminerlere katılan öğrencilerimiz başvurular ve sınav hakkında ayrıntılı olarak bilgilendirildi.

www.efendimizinizinde.com.tr adresinden 5.6.7.ve 8.Sınıf öğrencilerimiz Sınav için başvuru yapabiliyor.Öğrencilerimizin sınav olacakları kitap “En Sevgili “ olup Mustafa SOYKÖK tarafından kaleme alınmıştır.Diyanet işleri başkanlığında Uzman olarak görev yapan SOYKÖK,eserini ortaokul öğrencilerinin seviyesine uygun olarak hazırlamış müstesna bir eser.

Türkiye Geneli yapılacak olan bu Sınav Ödüllü bir yarışma olup 3 farklı ödül kazanma imkânı var.Genel Merkez ödüllerimiz,İl ödüllerimiz ve ilçe ödüllerimiz olmak üzere Sınavda başarılı olan öğrencilerimize verilecek.Ödüllerimiz afişimizde de açık ve net bir şekilde ifade edilmiştir.

20 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan Sınavda sorular “En Sevgili “kitaptan sorulacak olan sorular 60 tane olup 100 dk. Verilecektir. Optik form ile cevaplar alınacak…20 Nisan 2019 akşamı AGD TV ‘den soruların cevabı canlı olarak verilecektir.

Samsun ve 17 ilçemizde 25 Bin öğrenci hedefimiz var. Efendimizin izinde ve Okuyan bir Gençlik için ödüllü güzel bir fırsat… Tüm Ortaokul Öğrencilerimizi Efendimizin izinde yarışmasına davet ediyoruz.

adminadmin