Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-07-2018 11:25   Güncelleme : 13-07-2018 11:25

Samsun AGD Yaz Etkinliklerinde Önce ahlak ve maneviyat!

​Anadolu Gençlik Derneği Samsun şubesi Yaz Etkinlikleri Programını büyük bir coşku ile sürdürüyor.

Samsun AGD Yaz Etkinliklerinde Önce ahlak ve maneviyat!

Yaz Etkinlikleri ile ilgili bilgilendirme yapan Samsun AGD – MGV Ortaokul Komisyonu Başkanı İdris Yüce şunları söyledi:

Okulların kapanmasıyla birlikte Ortaokul ve Lise öğrencilerinin yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirmelerini sağlamak için hazırlıklarımızı tamamladık.

Yoğun bir kayıt sürecinin akabinde 25 Haziran 2018 tarihinde yaz Kur’an Kurslarımız başladı.11 farklı ilçe de 15 farklı noktada 430 öğrencimiz yaz Etkinlikleri Kursumuz içerisinde yer aldı.

Önce Ahlak ve Maneviyat ilkesi doğrultusunda madde’nin mana’ya hizmeti diyerek gece gündüz insan üstü bir gayret ile Bayrağının al rengine Sevdalı bir neslin inşaası için çalışmalarını yürüten Samsun AGD- MGV yaz etkinlikleri ile aziz milletimize olan tarihi bir görevini daha ifa etmenin mutluluğunu yaşıyor.

“Yaz Bizimle bir başka güzel “ diyerek coşkulu bir program hazırlayan Samsun AGD-MGV Ortaokul Komisyonu, Öğrencilerimiz hem eğlenmeli hem hem de öğrenmeli diyerek çok farklı sosyal kültürel etkinlikler ile doya doya bir yaz tatili geçirmelerini sağlıyoruz.

Bu bağlamda gençlerimize Kur’anı Kerim,Genç ilmihali,Siyeri Nebi ve Adabı Muaşaret derslerini okutuyoruz.Sosyal Kültürel etkinlik olarak Halı saha turnuvaları,satranç turnuvası,Agua park yüzme keyfi,Bowling ,sinema keyfi,Tarihi yerleri ziyaret,Üstü açık otobüs ile şehir turu,Kitap okuma etkinlikleri gibi faaliyetler ile hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz mutlu oluyor.

 Son olarak şunu da belirtmek istiyorum .Geleceğin inşası için Gençliğin ihyası konusunda yapılan bu çalışmalara desteklerini esirgemeyen başta Samsun AGD yönetimine ve Samsun’un kıymetli esnafına ve kıymetli büyüklerimize yürekten teşekkür ederiz.

 

adminadmin