Ekonomi
Giriş Tarihi : 09-02-2014 18:16   Güncelleme : 09-02-2014 18:16

SAMSUN ASKON’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği – ASKON Samsun Şubesi’nde başkanlık koltuğuna Furkan Okudan oturdu..

SAMSUN ASKON’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
ASKON Samsun Şube Başkanı İrfan Şenocak’tan görevi devralan Furkan Okudan, başkanlığı döneminde ASKON’un Samsun için dinamizm, esneklik ve istikrar ile birlikte farklı görüş ve aykırı fikirlerin birlikteliğini sağlayacak, üretim, istihdam ve ihracatı arttırıcı politikalar üretecek, yatırım ve işbirliği arayışlarına öncülük edecek, Üretkenliği, verimliliği ve Ar-Ge’yi teşvik edecek, küçük ve orta işletmelerin sorunlarına kesin ve kalıcı çözümler üretilmesi için mücadele edecek bir ASKOn için çaba sarf edeceğini kaydetti.

ÖNCEKİ ADAYLARA TEŞEKKÜR

Okudan, “Samsun’un yaşam standartlarını yükseltmek,gelecek nesillerimize daha iyi ve iş imkanının yoğun olduğu,zengin aynı zamanda sosyal bir kent bırakabilmek adına hizmet edeceğiz” diyerek önceki dönem ASKON Samsun Şube Başkanlarına bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ederek kendisine teslim edilen bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

FURKAN OKUDAN KİMDİR?

1982 Samsun doğumlu. İlk orta yüksek tahsilini Samsun da yaptı. Askerlik görevini Tekirdağ'da yaptı. 1996 yılından bu güne isitma,soğutma ve hava temizleme sistemleri üzerine mekanik ve taahhüt işleri yapan MERSAM Ltd. Şti.’nin sahibi.. Okudan evli 1 çocuk babası.
adminadmin