Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-12-2019 11:26   Güncelleme : 02-12-2019 11:26

Samsun Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Mezunları Derneği SASMEM Edebiyat öğretmenleri Ali Turmuş’u unutmadı!

Samsun Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Mezunlarının kurduğu SASMEM Derneği, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla edebiyat öğretmenleri merhum yazar Ali Turmuş’a Atakum Kahve Nefes’te anma programı düzenledi.

Samsun Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Mezunları Derneği SASMEM Edebiyat öğretmenleri Ali Turmuş’u unutmadı!

SASMEM bir defa daha mesleki birlik ve beraberliğin altına imzasını attı. Rahmetli öğretmen Ali Turmuş'u anarken duygulu anlar yaşayan okulun mezunları, vefalı öğretmenlerinin de öğretmenler gününü kutlayarak misafirlerine güzel bir gün yaşattı.

Aralarında yazar şair Zekeriya Çavuşoğlu’nun da bulunduğu, merhum Ali Turmuş'un değerli ailesi, meslektaşları, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Mezunu öğrencilerinin, öğretmenlerinin de olduğu anlamlı bir beraberlik gün boyu devam etti.

SASMEM halen öğrenci yetiştiren okulunun öğrencilerine burs imkanı da sunarak gerek eğitime, gerek meslektaşlarına destek oluyor.

SASMEM dernek başkanı Güven AKMAN, SASMEM’in mesleki beraberliği güçlendirerek büyümesi için Sağlık Meslek Lisesi Mezunlarının üye çalışmalarının devam ettiğini mezunların derneğe üye olarak bu şekilde anlamlı programların, birlik ve beraberliğin güçlü bir şekilde hayata geçirilmesine destek vermelerini istedi.

adminadmin