Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-06-2017 08:47   Güncelleme : 22-06-2017 08:47

Samsun Balkan Türkleri İftarda Bir Araya Geldi

Samsun Balkan Türkleri Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde dernek yönetim kurulu, danışma kurulu, derneğe maddi manevi destek sağlayanlar, önceki dönem başkanlar, mübadil dernek başkanları, öğrenci bursu verenler ve derneğin kuruluşunda bugüne kadar emek harcayan ile kadınlar kolları aynı sofra etrafında bir araya geldi.

Samsun Balkan Türkleri İftarda Bir Araya Geldi

Samsun Balkan Türkleri Derneği tarafından Tekkeköy Belediyesi Sevgi Tekkesi tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, önceki dönem MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Cihat Yılmaz, Mübadil dernek başkanları ve hayırsever bağışçılar katıldı.

Birlik beraberliğin ve maneviyatın en güzel şekilde sergilendiği Ramazan Ayı'nda iftar sofralarının ayrı bir öneminin olduğunu vurgulayan Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Cihat Yılmaz, ‘‘Ramazan ayının manevi havasında derneğimize maddi manevi desteği olan her an yanımızda olup birlikte hareket ettiğimiz üyelerimiz ve hayırsever destekçilerimiz ile aynı sofra etrafında bir araya gelerek oruçlarımızı açtık. Bilindiği gibi derneğimiz kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında yıllardır yaklaşık otuz öğrenciye burs veriyor. Bu bursların ödenmesi konusunda hayırseverlerimizin payı çok büyük. Bugün burada birlikte olduğumuz topluluk derneğimize her zaman her türlü yardımı sağlamış kişiler. Yine burada olamayan ve unuttuğumuz değerli kardeşlerimiz ve ağabeylerimizde olabilir. Ama önemli olan dernekçilik ruhunu içinde hissedip birlikte hareket edebilmektir. Bugün burada yapmış olduğumuz program birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleyerek daha büyük ve daha güzel işler ortaya koymamızda önemli bir nokta olacaktır. Programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum ve bin geceden daha hayırlı kadir gecelerinin ve akabindeki ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’’ dedi.

adminadmin