Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 15-01-2018 12:37   Güncelleme : 15-01-2018 12:37

Samsun bu valiyi ayakta alkışlıyor!

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor’un her dönem yaşadığı ekonomik krizleri ve yönetim bunalımları karşısında duyarsız kalmayarak bir Samsunlu gibi gecesini gündüzüne kattı ve Samsunspor’u borcunu ödeyebilir, yönetilebilir hale getirecek kampanyalara imza attı.

Samsun bu valiyi ayakta alkışlıyor!

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın kısa zamanda almış olduğu bu mesafe ve başarısı, onu bütün Samsun’un sevgilisi haline getirdi.

Samsun’da, Samsunspor için parmağını oynatmayan Samsunluların yanında Samsunspor için elinden gelenin daha fazlasını yapan Samsun Valisi Osman Kaymak, bir bürokrattan çok daha fazla adeta bir siyasetçi, bir bakan gibi riski göğüsleyerek Samsunspor için yardım kampanyası başlattı, kulübe destek olabilecek herkesi aradı adeta Samsunluları, Samsunspor için seferberliğe zorladı.

Başta Samsunspor taraftarları, Samsunspor camiası olmak üzere bütün Samsunlular, Vali Osman Kaymak’a büyük bir takdir ve hayranlık duymaya başladı.

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın bu davranışları sebebiyle tarihe Samsunspor’u kurtaran adam olarak geçeceği konuşuyor.

Samsunspor için kimsenin yapmaya yeltenmediği ya da cesaret edemediğini yapan Samsun Valisi Osman Kaymak’ın başardığı çok önemli bir şey daha var ki kıymeti para ile ölçülemez; O Samsun’a birlik ve beraberliğin yolunu, bir dava etrafında kenetlenebilmeyi de gösterdi.

Üstelik bunu her şeye rağmen; zamansızlığa, parasızlığa, inançsızlığa, güvensizliğe, vefasızlığa rağmen gösterdi.

Samsun Valisi’nin bu tavrı fitne fesattan başka hiçbir şey üretmeyenlere yüzyıllık kapak oldu.

Akasyamspor

adminadmin