Sağlık
Giriş Tarihi : 22-05-2017 15:57   Güncelleme : 22-05-2017 15:57

Samsun Büyük Anadolu Doğum Okulu'ndan Anne Adaylarina Nefes Eğitimi

​Anne adayları, anneler ve kadınlar bu eğitim kaçmaz. Her cuma günü ücretsiz Transformal nefes tanıtım semineri, gebelik yogası gebe egzersizi gebelikte beslenme ve gebe bilgilendirme sınıfı, Hafta içi kadınlara ve gebelere zumba, plates, yoga, Anne adayları, anneler ve kadınlar mucizevi yolculuğa hazırmısınız?

 Samsun Büyük Anadolu Doğum Okulu'ndan Anne Adaylarina Nefes Eğitimi

Samsun Büyük Anadolu Doğum Okulu'nda anne adaylarına, annelere ve kadınlara özel olarak hazırlanan , Transformal Nefes Eğitmeni Dr. Canan Süleymanoğlu ile birlikte anne ve bebeğin birlikte yol aldığı mucize yolculukta ışığınız ve sevginizle hoş anılara dokunmaya hazırmısınız?

 Büyük Anadolu Doğum Okulu'nda Diyetisyen Seviç Sevinçer ile,herkese beslenme ve diyet danışmanlığı almaya ve beden farkındalığına varmısınız.

“Bedenimizi temiz duru  dingin ve sağlıklı  tutalım ki bebeğimizin eşsiz ruhu burada barınabilsin ve varlığı ile hayatımızda olabilsin” düşüncesiyle kadınlara gebelik öncesi ve sonrasında  sağlıklı spor yapabilmeleri için Büyük Anadolu doğum okulu bütün kadınları spor eğitmeni Deniz Kocaman ile buluşturuyor..

DOĞUMA HAZIRLIK

Her kadın sağlıklı ve olumlu duygular içerisinde doğum yapabilmelidir. Her kadın,kendisine iyi bakılacağına ve güvende olacağına, duygusal iyilik haline mahremiyetine ve kişisel tercihlerine saygı gösterileceğine inandığı bir ortamda doğurma hakkına sahiptir.

Bu bağlamda Büyük Anadolu Doğum Okulu sosyal sorumluk göstererek kendisine 9 ay 10 gün gibi uzun bir yolculukta yol arkadaşı olacak onu güvenle doğuma hazırlayacak doğum destekçileri  de yetiştiriyor. 

Bütün sağlık çalışanlarını, ebeleri, hemşireleri, psikologları, diyetisyenleri, fizyoterapistleri, Sağlık bilimleri fakültesi mezunlarını ve son sınıf öğrencilerini bu projede paydaş olmaya çağırıyor.

“Gelin gebelerimizin elinden tutalım. Onlara güvenli doğal doğum yolunda yalnız olmadıklarını hissettirelim. Gelin bu mucizevi yolculuk da ışığımız ve sevgimizle onların hoş anılarına dokunalım. Doğum ağrısı patolojik değil normal bir ağrıdır. Onlara bu ağrıyla nasıl baş edebileceklerini öğretelim."  diyor.

“Sağlıklı bebekler, mutlu aileler” anlayışı ile verilen eğitimler ışığında anne adaylarını bilinçlendirerek nasıl doğum yapacakları seçimine  özgürce karar vermelerini amaçlıyor.

Bu eğitimler hakkında daha detaylı bilgi almak için www.samsundoğumokulu.com  sayfasını ziyaret ederek yada Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi Sevindik Apartman No. 32/1 İlkadım adresine gelerek yada  0362 431 0 800 nolu telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz

adminadmin