Sağlık
Giriş Tarihi : 18-05-2017 13:35   Güncelleme : 18-05-2017 13:35

Samsun Büyük Anadolu Doğum Okulu'ndan Doğal Doğum Destekçisi Eğitimi

'Sağlıklı bir gebelik için yanınızdayız' sloganıyla anne ve anne adaylarının büyük destekçisi olan Büyük Anadolu Doğum Okulu önemli bir çalışmaya daha imza atıyor.

Samsun Büyük Anadolu Doğum Okulu'ndan Doğal Doğum Destekçisi Eğitimi

Anne adayları doğuma hazırlanırken onların yanında ve onlara destek olmak amacıyla doğum koçları ve doğum destekçileri yetiştiriyor.

Bütün sağlık çalışanları, ebeler, hemşireler, psikologlar, diyetisyenler,  dört hafta sonu boyunca eğitime tabi tutulacaklar.

Üreme sağlığı, gebelik, doğum öncesi bakım, doğum, Acil Obstetrik bakım, Ağrıyla başa çıkma zihin yapısı oluşturma, Meditasyon, Doğumda hipnozun kullanılması, Doğumda EFT nin kullanılması, Derin gevşeme teknikleri , Transformal  nefesin gebelikte kullanımı,  Gebelikte Aromoterapi, Gebelikte Reflexoloji, Gebe masajı, Bebek masajı, Gebelikte Yoga, Gebelikte beslenme, Bebek Beslenmesi, Gebeye yaklaşım danışmanlığı gibi konularda  eğitim alacaklar.

ÖN KAYITLAR BAŞLADI

“Sağlıklı bebekler, mutlu aileler” anlayışı ile verilen eğitimler ışığında anne adaylarını bilinçlendirerek doğum şekillerine özgürce karar vermelerini amaçlayan çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Samsun Büyük Anadolu Doğum Okulu, alanında uzman eğitimciler tarafından verilecek olan "Doğal Doğum Destekçisi Eğitimi" için ön kayıtlar başladı. 

NORMAL DOĞUMA TEŞVİK

Gebelik ve doğum sürecinde  yapılması gerekenlerin A'dan Z'ye ele alındığı bu eğitimde  eğitimciler Üreme Sağlığı Eğitmeni ve Transformal Nefes Eğitmeni Dr. Canan Süleymanoğlu ile Doğal Doğum Eğitmeni ve  Transformal Nefes Eğitmeni Fatma Seyhan Yıldırım tarafından verilecek olan eğitimler Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere saat 09:00'da başlayacak ve saat 18:00'de bitecektir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYIN

Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi Sevindik Apartman No. 32/1 İlkadım adresinde verilecek olan eğitimler hakkında 0362 431 0 800 nolu telefondan yada E-mail: [email protected] 

Web: www.samsundogumokulu.com adresinden bilgi alınabilir.

adminadmin