Sağlık
Giriş Tarihi : 19-06-2017 12:54   Güncelleme : 19-06-2017 12:54

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Uyku Apnesi Merkezinde şifa buldular

Uyku Apnesi ve Horlama şikayetleri ile Kastamonu'ndan Samsun'a gelen Hasan Sadi Güngör ve Uğur Cumali Toğral Büyük Anadolu Hastaneleri Uyku Apnesi Merkezi'nde gördükleri başarılı tedavi ile şifa buldular.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Uyku Apnesi Merkezinde şifa buldular

Kazalardan, uykuda kalp krizine kadar birçok sağlık problemine davetiye çıkaran Uyku Apnesi ve Horlama şikayetleri Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Uyku Apnesi Merkezi'nde yapılan tedavi ile bu sorunları ortadan kaldırıyor.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Uyku Apnesi Merkezi'nde yapılan bu başarılı operasyonları sosyal medyadan, televizyondan, internet medyasından duyan hastalar sadece Türkiye'den değil dünyanın farklı ülkelerinden tedavi olmak için Samsun'a geliyor.

Hasan Sadi Güngör ve Uğur Cumali Toğral'da şifa bulmak için Kastamonu'dan Samsun'a geldiler. 

UYKU APNESİ HORLAMA CERRAHİSİ

Uyku Apnesi ve horlama buna bağlı olarak sabah yorgun kalkma, unutkanlık gibi şikayetleri ile Uyku Apnesi Merkezi doktorlarından Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları ve Baş-Boyun Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Erdal Seren'e başvuran Hasan Sadi Güngör ve Uğur Cumali Toğral'a yapılan tetkitlerin ardından Uyku Apnesi ve Horlama Cerrahisi tedavisi uygulandı. 

Yapılan başarılı operasyonun ardından Güngör ve Toğral kısa bir süre sonra taburcu edildi. 

BİR ÇOK SAĞLIK PROBLEMİNE YOL AÇIYOR

Hastalar ve gerçekleşen operasyon hakkında bilgi veren KBB Hastalıkları ve Baş-Boyun Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Erdal Seren, "Her gece horluyor ve gün içinde kendinizi uykulu ve yorgun hissediyorsanız sizde de Uyku Apnesi olabilme ihtimali çok yüksek. Uyku apnesinin verdiği bu sağlık problemleri trafik kazalarından uykuda kalp krizine sebep olurken tedavi edilmediği takdirde kişi de hayati tehlikeye yol açabiliyor.  Gündüz uykulu olma hali, Geceleri gürültülü horlama, Geceleri nefes almada kesiklikler, Nefes yetmezliğinden dolayı ani uyanışlar, Asit reflüsü, Geceleri sık sık idrara çıkma, Baş ağrıları, Hafıza kaybı…

Uyku Apnesinin eşlik ettiği hastalıklar ise, horlama ve uyku apnesinin  çok önemli bir çok hastalıkla ilişkili olduğunu göstermiştir bu yüzden uyku apnesi tedavi edilmezse ölümcül olabilmektedir. Kastamonudan gelen hastalarımıza da Uyku Apnesi ve Horlama Cerrahisi tedavisini başarıyla uyguladık. Şimdi çok rahatlamış olduklarını ve uyku düzenlerini kazandıklarını söylediler. Bu sağlık problemini çeken herkesi merkezimize mutlaka bekliyoruz" dedi. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Günlük yaşantılarını büyük bir şekilde etkileyen hastalıktan Uyku Apnesi Merkezi'ne gelerek şifa bulduklarını dile getiren Kastamonulu Hasan Sadi Güngör ve Uğur Cumali Toğral ise, "Uzun süredir uyku apnesi ve horlamanın verdiği rahatsızlıklardan dolayı sabah yorgun kalkma, unutkanlık gibi şikayetlerimiz vardı. Bu da bize günlük yaşantımızda büyük sıkıntılara yol açıyordu. Sosyal medya dan bir çok kişinin bu merkeze gelerek şifa bulduğunu okuduk. Kastamonu'ndan buraya geldik. Hocamız tarafından başarılı bir şekilde ameliyat olduk. Şimdi uykudan kalkınca kuş gibiyiz. Sağlığımıza kavuşturduğu için Doç. Dr. Erdal Seren ve hastane personeline teşekkür ediyoruz" dediler.

adminadmin