Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-10-2017 15:41   Güncelleme : 14-10-2017 15:41

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Yeni Uzman Doktorlarını Tanıttı

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri kadrosuna kattığı her biri alanında 4 yeni uzman hekim ve yeni hizmet binası yatırımını Zevahir Restoranda düzenlediği basın kahvaltısıyla duyurdu.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Yeni Uzman Doktorlarını Tanıttı

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, "Samsun'un ilk özel hastanesi olarak 20 yıldır ilk günkü heyecanımızla, çizgimizden ve etik kurallarımızdan ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz" dedi.

İlk olarak İstanbul Şirinevler'deki hastane yatırımı ile sağlık sektörüne adım atan, 28 Şubat sürecinde haksız gerekçelerle kapatılan Büyük Anadolu Hastaneleri Samsun'da 1997 yılında başladıkları hizmet yolculuğunda 20'nci yıla ulaştı.

ALANINDA 4 YENİ UZMAN DOKTOR KATILDI

Büyük Anadolu Hastaneleri'nin 20'nci kuruluş yıldönümünü hastane yönetimi ve kadrosuna yeni katılan 4 uzman hekim ile Zevahir Restoran'da düzenlenen basın toplantısında buluştu. Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri basın toplantısında, hastane kadrosuna yeni katılan Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Yücel, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Cem Coşkun Avcı, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Saim Savaş Yürüker ile Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

YENİ HASTANE GELECEK YIL AÇILIYOR

Büyük Anadolu Hastaneleri'nin 20'nci yıl nedeniyle yeni yatırımlar ve uzman kadrosunu geliştirme çalışmalarına ilişkin bilgiler de veren Güner Armutlu, yaklaşık 9 ay sonra Shell kavşağının bulunduğu bölgede 12 bin 500 metrekarelik kapalı alanda yeni hastane binasının hizmete gireceğinin müjdesini verdi. Büyük Anadolu Hastanesi Liman Şubesi'nin ise farklı bir konseptle hizmet vermeye devam edeceğini söyleyen Armutlu, yeni hastanenin dış görüntüsünden iç donanımına kadar herkesin görünce gelmek isteyeceği bir hastane olacağını ifade etti.  Büyük Anadolu Hastaneleri'nin 20 yıldır Samsun'da sağlık sektöründe adeta bir okul gibi hizmet verdiğini ifade eden Güner Armutlu, şu anda kentte hizmet veren birçok hastanede kendilerinde yetişip giden uzman hekim bulunduğunu, bundan da çok büyük gurur duyduklarını belirtti.

ASILSIZ İDDİALARA KANMAYIN

Güner Armutlu toplantıda ayrıca Büyük Anadolu Hastanesi'nde sezaryen ameliyatlarının daha fazla yapıldığı yönünde çıkan asılsız iddialara da yanıt verirken, “Büyük Anadolu Hastaneleri olarak Samsun’da normal doğumu en fazla özendiren hastane olduğunu, bunun için Doğum Okulu bile açtıklarını dile getirdi. Sezaryen doğumdaki artışın Türkiye'nin genel bir sorunu olduğunu kaydetti. Normal doğumdan korkan anne adaylarının sezaryen ile doğuma yöneldiklerini ve bu durumun son 30 yılda gelişti. Biz hastane olarak, anne adaylarımıza normal doğumu destekliyoruz. Şimdiye kadar 12 tane doğum koçu yetiştirdik. Anne adaylarımızı sezaryenden vazgeçmeleri için her türlü çabayı gösteriyoruz. Bu nedenle iddialar kesinlikle doğru değil" görüşünü dile getirdi.

Haber: Gül Su GÜNDÜZ

 

adminadmin