Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-04-2017 13:46   Güncelleme : 27-04-2017 13:46

Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinden Basın mensuplarına özel indirim!

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ve Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Müdürlüğü arasında kurumsal sağlık anlaşması imzaladı.

Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinden Basın mensuplarına özel indirim!

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, kamu, kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir yelpazeye yayarak sürdürüyor. 

Sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmak ve sağlanacak olan imkanlardan faydanlanmak için yapılan  kurumsal sağlık anlaşmasının bir yenisi de Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Müdürlüğü ile yapıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ve Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar arasında yapılan protokolde, Samsun da yayın yapan basın kuruluşlarının yetkilileri, çalışanları ve . derece akrabaları Büyük Anadolu Hastanesinin sağlık hizmetlerinden %30 indirimli faydalanacaklar.

BİK Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar, gerçekleşen anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hospital Park Grubu İcra Kurulu Başkanı Hakan Taşlı, Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ve çalışanlarına teşekkür etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Hasta memnuniyeti odaklı ve son teknolojik ekipmanlar, alanında uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösterdiklerini ifade eden Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ise, “Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha eklemenin mutluğunu yaşıyoruz. Her zaman iç içe olduğumuz destek olduğumuz basın mensuplarımıza bu anlaşma ile de olan bağımızı daha da güçlendirdik. 

Büyük Anadolu Hastaneleri olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeye çalışıyoruz. Uzmanlaştığımız tüm sağlık hizmetlerinde tıbbın ulaştığı en üst düzeyde güvenilir hasta ve hasta memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet veren hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kuruluşuz. Bu düşünceler içinde basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” diye konuştu.

adminadmin