Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-04-2017 14:31   Güncelleme : 21-04-2017 14:31

Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinden Çocuklar İçin Eğlenceli Eğitim

Samsun Büyük Anadolu Doğum Hastaneleri Çiftlik Şubesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Hilal Mutlu, Lovelet AVM’ de düzenlenen Çocuk Meslek Atölyeleri etkinliğinde eğitim verdi.

Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinden  Çocuklar İçin Eğlenceli Eğitim

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri sosyal sorumluluk faaliyetleriyle eğitimlere devam ediyor.

Bu kapsamda Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Beslenme ve Diyet Uzmanı Hilal Mutlu, Lovelet AVM Çocuk Meslek Atölyeleri etkinliğinde çocuklara bilgiler verdi.

ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ EĞİTİM

Lovelet AVM tarafından kurulan meslek atölyelerinde her hafta sonu farklı bir meslek tanıtılıyor. Çocuklar eğlenirken öğrenme fırsatı yakalıyor. Her hafta belirlenen farklı temalarla çocuklar; doktorculuktan itfaiyeciliğe, aşçılıktan, bilim adamına, çiçekçilikten, polise ve ilkyardıma kadar hayallerini süsleyen bütün meslekleri alanında uzman kişilerden tarafından tanıyor. 

Bu haftanın konusu doktorculuk olan  Çocuk Meslek Atölyeleri etkinliğinde Büyük Anadolu Hastaneleri Beslenme ve Diyet Uzmanı Hilal Mutlu çocuklar ile bir araya geldi. 

Diyetisyen Hilal Mutlu, düzenlenen etkinlikte “Diyetisyen Kimdir?” ve “Sağlıklı Beslenme Nasıl Olmalıdır.” konuları hakkında önemli bilgiler verdi. Keyifli ve eğlenceli geçen eğitim sonunda Diyetisyen Mutlu çocukların sorduğu sorulara yanıt verilirken katılım sağlayan çocuklara sertifika verildi.

 

 

adminadmin