Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-01-2017 13:31   Güncelleme : 24-01-2017 13:44

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Görme Engellilerin Yanında

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, Altı Nokta Körler Derneği ile Kurumsal Sağlık Anlaşması imzaladı.

 Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Görme Engellilerin Yanında

Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi yönetimi 'Beyaz Baston Körler Haftası' dolayısıyla kendilerine ziyarette bulunan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ekibine iade-i ziyarette bulundu. 

Beyaz Baston Körler Haftasıyla farkındalık oluşturmak ve çözüm amaçlı yürütülen etkinliklere katılmak amacıyla Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ve beraberindeki ekip, Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Aynur Yiğit'i yerinde ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta yaşanan ziyaretin ardından Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Aynur Yiğit ve dernek yönetimi Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen'e iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ve Altı Nokta Körler Derneği arasında Kurumsal Sağlık Anlaşması yapıldı. 

ÇÖZÜM AMAÇLI HİZMET

Görme engellilerimizin bizim için çok değerli olduğunu ifade eden Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen yapılan anlaşma hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Esen, "Toplumun en önemli bireyleri olan engelli kardeşlerimizin yaşam kalitelerini yükseltmelerine katkı sağlamak, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek için ve aynı zamanda onlar için daha neler yapabiliriz diye  çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu anlamda elimizden gelen duyarlılığı göstermek adına Altı Nokta Körler Derneği ile Kurumsal Sağlık Anlaşması yaptık. 20 yıldır Samsunda Özel Sağlık sektöründe faaliyet gösteren hastanelerimizde engelli kardeşlerimiz, yakınları ve dernek çalışanları devletin almış olduğu ve hastanemizle hiçbir ilgisi olmayan katılım payını ödeyecek, ayaktan tedavilerde muayenelerden ücret alınmayacaktır. Bazı sağlık hizmetlerinde de indirimler uygulanacaktır. Bu düşünceler içinde kendilerinin Beyaz Baston Körler Haftasını kutluyor. Sağlıklı günler diliyorum." dedi.

HER ZAMAN YANIMIZDALAR

Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Aynur Yiğit ise, "Geçtiğimiz hafta ziyaretimize gelen  Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ekibini bizlerde yerinde ziyaret etmek istedik. Her zaman yanımızda olan ve bir sıkıntımız olduğunda desteklerini esirgemeyen Büyük Anadolu Hastanesi ile dernek olarak bunu bir sözleşme üstüne de dökmek istedik. Yaptığımız anlaşma ile birlikte dernek çalışanlarımız ve üyelerimiz Büyük Anadolu Hastanesi'nin bizlere sağladığı sağlık hizmetlerinden yararlanma fırsatı bulacaklar. Dernek adına bize bu imkanları sağlayan Büyük Anadolu Hastanesi yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. " diye konuştu. 

adminadmin