Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-04-2019 09:06   Güncelleme : 11-04-2019 09:06

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Polis Haftasını Kutladı

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen ve beraberindeki heyet Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Samsun İl Emniyet Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u ve Samsun Çevik Kuvvet Müdürü Murat Koyuncu'yu makamında ziyaret etti.

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Polis Haftasını Kutladı

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u ve Samsun Çevik Kuvvet Müdürü Murat Koyuncu'yu  makamında ziyaret ederek, Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş Yıldönümü'nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. 

Vatanın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı'nın bu anlamlı günlerini en içten duygularla kutladığını belirten Armutlu, "10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Emniyet Teşkilatı, 174 yıldır yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için büyük bir özveri ile canla, başla çalışmış ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini sürdürmektedir

Bizleri gururlandıran bu özverili çalışma dolayısıyla tüm emniyet mensuplarımızı tebrik ediyoruz. Büyük Anadolu Hastaneleri olarak, gerektiğinde görevi uğruna hayatını seve seve vermekten bile çekinmeyen kahraman şehit polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi ise minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyoruz." dedi.

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Samsun Çevik Kuvvet Müdürü Murat Koyuncu ise, nazik ziyaretlerinden ötürü Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Fatih Esen ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

adminadmin