Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-01-2017 13:14   Güncelleme : 14-01-2017 13:14

Samsun Büyükşehir Bafra’ya Neden Yatırım Yapmıyor!

Bafra Büyükşehire Bağlandığı günden beri Büyükşehir’in nimetlerinden faydalanamıyor.

Samsun Büyükşehir Bafra’ya Neden Yatırım Yapmıyor!

Samsun Haber - Bafra Büyükşehire Bağlandığı günden beri Büyükşehir’in nimetlerinden faydalanamıyor. Bafra Samsun’un en büyük ilçesi ama aldığı yatırımlarda ise hemen hemen son sıralarda bulunuyor. Samsun’un diğer ilçelerine milyonluk yatırımlar yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bafra’yı her sene olduğu gibi bu senede boşluyor. Samsun’da adeta üvey evlat muamelesi gören ilçemiz neden bu kaynaklardan faydalanmadığı merak ediliyor.

DİĞER İLÇELERE YATIRIM VAR

Normal şartlarda yatırımlar nüfusa ve gelen ödeneğe göre yapılıyor. Ama ne hikmetse Bafra Büyükşehir’e kepçeyle verip kaşıkla almakla yetiniyor. Ama aynı Büyükşehir belediyesi diğer ilçelere her türlü yatırımı bol kepçeden yapıyor. Çarşamba’dan tutun Vezir köprüye kadar alt yapı ve üst yapı ile ilgili çalışmaları yapıyor. Bafra’ya ise bir türlü proje gelmiyor.

Gerçekten Büyükşehir Bafra’ya neden yatırım yapmıyor?  Sorusu çok yerinde bir soru. Büyükşehir’in Bafra’ya proje yapması için ne yapmamız gerekiyor? Aslında bu soruları tüm Bafralı vatandaş bir birine soruyor. Büyükşehrin Para sıkıntısı yok. Demek ki bilmediğimiz başka bir sorun var.

O halde nedir bu sorun?

BAFRA’NIN BAZI SORUNLARI

1-Bafra Otogarı Ne zaman taşınacak

2-10 Mahalle’nin Kızıl ırmağa akan kanalizasyonu ne zaman yapılacak

3-Sedde projesi ne oldu

4-Toptancı Hali ne zaman yeni yerine taşınacak

5-Asbest borular neden değişmiyor.

6-Mezbahane ne zaman tadilat görüp yeniden açılacak

7-Milyonlar harcanan tütün müzesi neden hala daha açılmadı.

8-Çukurlar neden kapatılmıyor.

9-Bafra’nın Nazım imar planı ne zaman çıkacak

Daha Çok sorunları var Bafra’nın Bu Sorunları Büyükşehir’in ne zaman gidereceği, Bafralı vatandaşlar arasında merak ediliyor.

Brt Haber Medya Grubu

adminadmin