Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-02-2019 08:56   Güncelleme : 25-02-2019 08:56

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir: El atılmadık hiç bir sorun kalmayacak!

Cumhur İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, ziyaret ettiği Canik Genç Romanlar Derneği'nde muhteşem şekilde karşılandı, büyük moral buldu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir: El atılmadık hiç bir sorun kalmayacak!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Gündoğdu, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve ile birlikte Canik Genç Romanlar Eğitim ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Cihan Ergüler ve çok sayıda Roman vatandaş tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Mustafa Demir, "Coşkuları ve heyecanlarıyla neşemize neşe katan tüm Roman kardeşlerimize ve Dernek Başkanı Cihan Ergüler'e çok teşekkür ediyorum. Biz hep birlikte güçlüyüz" dedi.

KENT MERKEZİNDEKİ KAN KAYBINA SON

Ziyaretinde yaptığı konuşmada Samsun ile ilgili proje ve yatırımlarını anlatan Mustafa Demir, Roman vatandaşlardan 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek istedi. Özellikle Canik, Atakum ve ilkadım ilçelerinde yapacakları düzenleme ve yatırımlarla Samsun'un önümüzdeki günlerde ciddi mesafeler kat edeceğini söyleyen Mustafa Demir, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Samsun merkezde Çiftlik, 56’lar, Subaşı, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nin arkaları, Gaziler durağının olduğu bölge, Mecidiye, Gazi caddesi, Cedit, Bulvar çok ciddi anlamda ticarette kan kaybediyor. Bunun nedeni, kent dokusunu yenilenememesidir. Atakum gelişti. Oralarda otopark ve trafik problemleri giderilemedi. Raylı sistem Cedit'ten geçti, o kısım kan kaybetti. Çiftlik trafiğe kapatıldı ve ticaret hızlı bir şekilde kan kaybına uğradı. Canik Gazi Osman Paşa, Soğuksu Mahallesi, müthiş bir kan kaybına uğramış. Bunlarla ilgili olarak çok ciddi bir şehrin merkezine yeniden fonksiyon kazandırıcı projeleri hayata geçireceğiz’’ dedi.

'EL ATILMADIK HİÇ BİR SORUN KALMAYACAK'

Seçimlerin bitiminde belediye başkanı olması halinde ilk günden Samsun için kolları sıvayacaklarını da söyleyen Mustafa Demir, "Seçim sonrası sabah namazı ile birlikte yola koyulacağız. Başta sizin yaşadığınız Canik bölgemizde olmak üzere şehrimizin her yerinde tüm problemlerin üzerine sırasıyla gidilecek. Otoparktı, trafikti, el atmadığımız hiç bir sorun kalmayacak. El ele, gönül gönüle vererek bu sorunların hepsinin üstesinden geleceğiz. Tek bir ilkemiz olacak, o da halkımıza Samsunlulara hizmet etmek" dedi.

adminadmin