Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-12-2019 13:33   Güncelleme : 20-12-2019 13:33

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Samsun’da kaç binayı yıkacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Valilik binası da dahil Samsun’da beş binayı yıkacaklarını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Samsun’da kaç binayı yıkacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Sevgi Kafe'de düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun'da Valilik binası da dahil olmak üzere, Anakent İş Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi, Subaşı Yer altı Cami ve İlkadım Belediyesi eski hizmet binasını yıkacaklarını belirten Demir yerlerine otopark ve kültür merkezi inşa edeceklerini kaydetti.

Atatürk Kültür Merkezi’ni Haliç Kongre Merkezi gibi yeniden inşa edeceklerini kaydeden Demir, isminin yine Atatürk Kültür Merkezi olacağının altını çizdi.

İlkadım Belediyesi eski hizmet binasını otopark olarak yeniden inşa edeceklerini de sözlerine ekleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Subaşı Yer altı Camisi yıkarak yerine hem cami hem de otopark yapacaklarını da kaydetti.

İSTİKLAL CADDESİ ANKETİ

2014 yılında trafiğe kapatılarak ‘cadde AVM'ye dönüştürülen İstiklal Caddesi'nin yeniden trafiğe açılması talebiyle ilgili anket çalışmasının sonuçlandığını söyleyen Başkan Mustafa Demir, Esnaflar, mülk sahipleri, kiracılar, çalışanlar ve bina sakinleri ile yapılan ankete göre, 'Çiftlik Caddesi trafiğe açılsın' sonucunun çıktığını belirtti.

Başkan Demir, yapılacak düzenlemelerin tekrar trafiğe kapatılabilecek şekilde hazırlanacağını ifade etti.

adminadmin