Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-09-2017 13:56   Güncelleme : 02-09-2017 14:07

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanayi’nin çirkin görünümünü böyle kapatıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Gül San Sanayi sitesi ile Samsun Havaalanı yol güzergâhını vinil branda ile kapattı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanayi’nin çirkin görünümünü böyle kapatıyor!

Gün doğar doğmaz, gün batımına kadar, kirli, paslı ve yağlı elleriyle evine ekmek götürme mücadelesi veren sanayi işçilerinin hangi şartlar ve hangi zorluklarla çalıştıklarını görmek istemeyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın bulduğu çözüm görenlere “bu kadar da olmaz” dedirtiyor.

Sanayi esnafına yer göstererek daha sağlıklı ve daha güvenli mekanlarda çalışmalarını sağlaması gereken kurum olan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Gülsan Sanayi sitesinin bozuk yol, eskimiş, yıkık dökük tamirhane ve sanayi esnafının içler acısı halini havaalanından alarak Samsun’a getireceği misafirlerinin görmemesi için anayol boyunca sanayi manzarasını vinil reklam görselleriyle kapattırdı.

Böylece meseleyi çözüm yoluna koymak yerine görmezden gelmiş veya yok farz etmiş olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz için sanayi esnafı, terlemiş alnını yağlı elleriyle silerken “böyle belediye başkanlığını babam da yapar” diyerek sitem ediyor.

adminadmin