Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-06-2020 13:53   Güncelleme : 02-06-2020 13:56

Samsun Büyükşehir Belediyesi Saski Memur Alımı İçin Başvuru Tarihleri Ve Başvuru Şartları Nelerdir!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Saski Memur Alımı İçin Başvuru Tarihleri Ve Başvuru Şartları Nelerdir!

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne memur alımı için başvuru tarihleri ve şartlarının netleştiği öğrenildi.

 

SASKİ'den geçtiğimiz ay yapılan resmi duyuruda mühendis, mimar, kimyager, tekniker, tahsildar ve avukat unvanlarında memur alımı yapılacağı duyurlmuştu.

SASKİ memur alımı için başvuru tarihlerinin de netleştiği ilgili resmi açıklamada başvuruların 8 Haziran ile 19 Haziran tarihleri arasında alınacağı belirtilmişti.

SASKİ’den yapılan açıklamada başvuru sürecine ilişkin şu bilgilere yer verildi:

"Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 08.06.2020 tarihinden 19.06.2020 Cuma günü saat 17.00’ye kadar (mesai günlerinde 08.00-17.00 saatleri arasında) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Adaylar başvuru belgelerini;- Elektronik ortamda, Genel Müdürlüğümüz www.saski.gov.tr internet adresine- Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı (Denizevleri Mahallesi 228. Sokak No:4 Atakum / Samsun) gönderebileceklerdir.

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, Genel Müdürlüğümüzce değerlendirmeye alınmayacaktır.

Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır." denildi.

Teferruatlar için tıklayınız:

https://www.kamubulteni.com/images/upload/TIKLA_4.pdf

Recep YAZGANRecep YAZGAN