Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-11-2018 11:34   Güncelleme : 19-11-2018 15:58

Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Müdürü Nerede!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürü arasında yaşananlar AK Parti Samsun İl Başkanı Karaduman’a kadar ulaştırıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Müdürü Nerede!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile Samsun Büyükşehir Terme Fen İşleri Müdürü arasında yaşananlar AK Parti Samsun İl Başkanı Karaduman’a kadar ulaştırıldı.

Terme Devle Hastanesi Başhekimi Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Müdürü Oktay Altun'dan hastanenin önündeki yolun açılması talebilnde bulundu.

Altun ekipleri gönderip yol açma çalışmalarına başlamışken Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yol çalışmasının kendisinden habersiz yapılmasına sinirlenerek Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürü Oktay Altun’a telefonda çok ağır sözler ve ağır küfürler etti.

Ardından da Fen İşleri Müdürü Oktay Altun’u görevinden uzaklaştırdı.

Kul Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'i de aradı ve Oktay Altun'a sahip çıkmasını, kendisinden habersiz ve arkasından işler çevirmesine tahammül edemeyeceğini söyledi.

Zhni Şahin de Oktay ALtun'a "istersen seni Çaraşmba'ya alalım"dedi.

Altun "Hayır ben burada iyiyim" diyerek gerek olmadığını söyledi.

Okay Altun resmi olarak halen fen işleri müdürüyken, Terme Belediyesi resmi internet sitesinde Fen İşleri Müdür Vekili Ozan Savaş’ın ismi yer alıyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile Fen İşleri Müdürü arasındaki küfürleşme AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan’a kadar taşındı.

adminadmin