Spor
Giriş Tarihi : 13-08-2017 08:00   Güncelleme : 13-08-2017 11:12

Samsun Canik Belediyespor Maç Fikstürü Belli Oldu

​Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2017-18 sezonu fikstürü gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belli oldu. Samsun’u ve Karadeniz Bölgesini kadın basketbolunda süper ligde temsil eden temsilcimizin kura çekimi, İstanbul’da Abdi İpekçi Spor salonunda yapıldı. Kulübü temsilen Basketbol Şube Sorumlusu Zafer ŞİMŞEK’in katıldığı kura çekimi sonucunda, temsilcimiz ilk müsabakasını Samsun’da İstanbul Üniversitesi ile yapacak.

Samsun Canik Belediyespor Maç Fikstürü Belli Oldu

7-8 EKİM’DE BAŞLIYOR

7/8 Ekimde başlayacak lig için, kura çekiminde konuşma yapan ŞİMŞEK; “13 branşta faaliyet gösteren Canik Belediyesi Spor kulübümüz sporda marka haline gelmiştir. Süper ligte Anadolu’nun tek ilçe temsilcisi Canik Belediyesi Kadın Basketbol takımımızdır. Kadın basketbol takımımız yer aldığı süper ligde, altyapıdaki ve diğer branşlardaki sporcular için birer idol olmuşlardır. Rol model olarak başarıya teşvik etmektedirler. Bu manada önemli bir rol üstlenmiş olan Canik Belediyespor Kulübümüz daha büyük hedeflere doğru ekip olarak planlı bir şekilde yürümektedir. Bu heyecanı bizlere aşılayan Belediye Başkanımız Osman Genç’e teşekkürlerimizi iletiyorum “ dedi.

Yapılan kura çekimi sonrasında ligin ilk yarısında oynanacak fikstür şöyle belirlendi:

1. hafta Samsun Canik Belediye – İstanbul Üniversitesi 2. hafta Beşiktaş - Samsun Canik Belediye 3. hafta Samsun Canik Belediye - Yakın Doğu Üniversitesi 4. hafta Hatay Büyükşehir Belediyesi - Samsun Canik Belediye 5. hafta Samsun Canik Belediye - BOTAŞ 6. hafta Girne Üniversitesi - Samsun Canik Belediye 7. hafta Adana ASKİ - Samsun Canik Belediye 8. hafta Samsun Canik Belediye – Abdullah Gül Üniversitesi 9. hafta Galatasaray - Samsun Canik Belediye 10. hafta Samsun Canik Belediye - Fenerbahçe 11. hafta Orman Genel Müdürlüğü - Samsun Canik Belediye 12. hafta Samsun Canik Belediye – Mersin Büyükşehir Belediyesi 13. Hafta Bornova Becker - Samsun Canik Belediye

Fikstüre göre Samsun’da ligin 3. haftasında geçen yılın Lig ve Eurocup şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi, ligin 10. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan temsilcimiz, ligin 2. haftasında Beşiktaş’a, 9. haftasında da Fenerbahçe’ye konuk olacak.

adminadmin