Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-07-2019 10:03   Güncelleme : 05-07-2019 10:03

Samsun Canik Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürlüğü’nde bir garip olay

Samsun Valiliği tarafından inceleme raporunda personel iletişimi zayıf ve disiplin hükümlerini uygulamasını bilmediği belirtilen Samsun Canik Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Galip Baykal bir garip olaya daha imza attı.

Samsun Canik Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürlüğü’nde bir garip olay

Canik Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Galip Baykal, Veteriner Hekim Özer Okuyucu hakkında amirine saygısız davrandığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Buna istinaden Canik Kaymakamlığınca Canik Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Galip Baykal soruşturmacı tayin edildi.

Ali Galip Baykan şikayetçi olduğu hususta Veteriner Hekim Özer Okuyucu’nun savunmasını aldı.

Alınan savunmaya istinaden Canik Kaymakamı ilgili personele KINAMA cezası uygulanmasına karar verdi.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 125. Maddesi gereğince Bir kişinin hem şikayetçi hem de soruşturmacı olamayacağı ihsası rey oluşacağı için soruşturmacı görevinden el çekmesi gerekirken hem şikayetçi hem de soruşturmacı olarak söz konusu personele uygun gördüğü cezayı vermiş oldu.

Samsun Valiliğince 11.01.2017 tarihli ÖN İNCELEME Raporu’nda, personel ile iletişimi zayıf olduğu ve personele disiplin hükümlerinin uygulanması açısından yeterli bilgiye sahip olmadığı belirtilen Galip Baykal’ın bu rapor ortada iken nasıl böyle bir uygulamanın yapıldığı merak konusu oldu.

adminadmin