Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-03-2017 10:33   Güncelleme : 20-03-2017 10:42

Samsun Doğayı Koruma Derneği’nden Referandumda güçlü bir evet!

Karadeniz Doğa Koruma Federasyonu ve Samsun Doğayı Koruma Derneği tarafından "“Referanduma Evet” toplantısı gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu buluşmada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için güçlü bir evet çıktı.

Samsun Doğayı Koruma Derneği’nden Referandumda güçlü bir evet!

Samsun- Atakent Gramafon Kafe’de  düzenlenen “Referanduma Evet” toplantısında yoğun bir katılım oldu. Kardoğa Federasyonu Başkanı Taner Yılmaz, mahalle dernek yöneti̇ci̇leri̇  muhtarların da katılımıyla  yapılan toplantı da, "sivil toplum örgütleri̇ demokrasinin şekillenmesinde çok önemli bir rol üslenmektedir.Biz bu tür toplantılara 16 Nisan’a kadar seri şekilde devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yılmaz dan sonra söz alan Samsun Doğayı Koruma Derneği başkanı Mustafa Eyüpoğlu ise, "Sürecin şahsileştirildiğini bunun Türkiye meselesi, hatta Ümmetin meselesi olduğunu,kin ve nefretin bu süreçte bir kenara bırakılması gerektiğini, Milletvekilliğinin, belediye başkanlığının,hatta muhtarlık seçimlerinin 5 senede bir telafisinin olduğunu, 100 senede bir önümüze gelen bu referandum fırsatının kaçırılmaması gerektiğini kapı kapı gezip tek bir insan kalana kadar  Evet’i anlatacağımız mücadelemizin de bu yönde olacaklarını söyledi.

adminadmin