Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-10-2016 09:53   Güncelleme : 26-10-2016 09:53

Samsun DOSTDER’den Konferans Kavganın Notları

Samsun’da Faaliyet gösteren Dost Eğitim ve Kültür Derneği (DOSTDER) bir konferans düzenliyor.

Samsun DOSTDER’den Konferans Kavganın Notları

Samsun Haber -  Samsun DOSTDER tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Mustafa Sayımlar katılacak. “Kavganın Notları” konulu konferans 29 Ekim Cumartesi Saat: 19.00’da DOSTDER Aliya İzzetbegoviç Konferans Salonunda gerçekleşecek.
Murat Sayımlar Kimdir?
1978 yılından itibaren okulla birlikte ticari faaliyetlere de başlamıştır. 15 yıl süresince; yabancı ülkelerden temsilcilikler alarak, dış ticaret; Metrobim Bilgisayar şirketinin ortağı olarak bilgisayar yazılım ve donanım firmasında ortaklık, daha sonra Sedam markası altında İnşaat malzemeleri üretimi ve pazarlaması yapan firmada ortak olarak ticari faaliyetlerini sürdürmüştür.
1993 yılından itibaren aktif ticareti sadece hissedarlık düzeyinde sürdürmeye başlamıştır. Bu yıldan itibaren Küçük ve Orta ölçekli işletmelere; Analiz, sistem ve yönetim organizasyonu, insan kaynakları ve eğitim danışmanlığı yapmaya başlamıştır. Yükseliş Danışmanlık Şirketini kurarak burada eğitim çalışmaları gerçekleştirmiştir.
2005 yılından itibaren danışmanlık çalışmalarını bir üst faza taşıyarak; Uluslararası İş Geliştirme ve Proje Yönetimi danışmanlığı yapmaya başlamıştır.
Danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra, 2007 yılından itibaren insan kaynakları ve eğitim alanında inovatif bir proje olarak Lalabey Özyönetimsel Gelişim Konsepti projesinde çalışmaya başlamıştır. Patentli bir konsept olan "Özyönetimsel Gelişim Konsepti" çerçevesinde halihazırda farklı eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yürütülmektedir.
Halihazırda Balkanlar Yatırım Proje İnş. Tic. Ltd.ve Bilan Makina Tah. Ltd. şirketleri ile ; Uluslararası İş Geliştirme ve Proje Danışmanlığı ve Lalabey projesi çerçevesinde eğitim ve danışmanlık çalışmaları yapmaktadır

adminadmin