Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-11-2018 11:59   Güncelleme : 12-11-2018 11:59

Samsun Eğitim Bir Sen Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Samsun Eğitim Bir Sen Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Eğitim Bir Sen Samsun 1 No’lu Şube Başkanlığı seçimleri aday tanıtım toplantısı yapıldı.

Eğitim- Bir- Sen Samsun 1 nolu şube başkan adayı Nejdet Güneysu yapılan toplantıda başkan adaylarını tanıttı.

Güneysu yaptığı tanıtım konuşmasında şunları söyledi,” Değerli basın mensubu arkadaşlar; Eğitim- Bir- Sen Samsun 1 No’lu şubemizin 6. Olağan Kongresini, sendikamızın kuruluşundan bu yana benimsediği kardeşlik ve dostluk duyguları içerisinde, 17 Kasım 2018 Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İNAN ve arkadaşları başta olmak üzere; öncülerimize, sendikamıza emek verenlere, Samsun’da 8.000 üyelik büyük bir teşkilatın oluşumunda bizimle beraber olan tüm üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Sekiz yıldır yürütmekte olduğum Samsun Eğitim Bir Sen 1 No’lu Şube Başkanlığına 17 Kasım’da yapacağımız 6. Olağan Kongremizde yeniden adayım. “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika ve Büyük Türkiye” idealleri ile yürüyeceğimiz bu yolda, yönetim kurulumuzda yer alacak olan yeni yol arkadaşlarımı sizlere tanıtmak istiyorum.

Nejdet GÜNEYSU: Kuruluşundan itibaren sendikamızda aktif görev aldı. Sırasıyla; Terme İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Terme İlçe Temsilciliği, Samsun 1 no’lu Şube Başkan Vekilliği yaptıktan sonra, 2010 yılında itibaren iki dönemdir Eğitim - Bir - Sen Samsun 1 no’lu Şube başkanlığını yürütmektedir.

Osman ŞAFAK: Altı yıl okul temsilcisi olarak görev aldığı sendikamızda, bir yıl Çarşamba Yönetim Kurulu Üyeliği, bir yıl İlçe Başkan Vekilliği yaptı. 2014 yılından bugüne kadar da Eğitim – Bir – Sen Çarşamba İlçe Başkanı göreviyle sendikal ve sosyal anlamda birçok başarılı çalışmayı gerçekleştirdi.

Hacı Murat TOZLU: Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünde işyeri temsilciliği görevinden sonra, 2014 yılından itibaren, Eğitim – Bir -  Sen Samsun 1 No’lu Şubemizin Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcılığını yapmaktadır.

Aydın ABANOZ: Vezirköprü ilçemizde uzun yıllar sendikal faaliyette bulunduktan sonra, hali hazırda İlkadım Eğitim - Bir - Sen İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Muharrem KARTANCI:  Eğitim - Bir - Sen Asarcık Kurucu İlçe Başkanlığı görevini üstlendikten sonra, Kavak teşkilatımızda yönetim kurulu üyeliği yaptı. Hali hazırda; Eğitim - Bir - Sen Atakum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Numan KURT: Havza ilçemizde uzun yıllar sendikal faaliyette bulunduktan sonra, 2014 yılından itibaren Eğitim - Bir - Sen Havza İlçe Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Erhan AKDENİZ: İlkadım İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2010 yılında itibaren de iki dönemdir Eğitim – Bir - Sen Samsun 1 No’lu Şubemizin Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcılığını yapmaktadır.

Sendikal tecrübe ile yenilik ve dinamizmi bir araya getirerek oluşturduğumuz yeni yönetim kurulumuz olarak, 17 Kasım’da teşkilatımızın ve delegelerimizin teveccühüne ve desteğine güveniyor, daha nice güzel çalışmaları BİRLİKTE BAŞARACAĞIMIZA inanıyoruz. “

adminadmin