Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-10-2017 11:42   Güncelleme : 17-10-2017 11:42

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki Kameraları kim söktü!

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde inceleme yapan bakanlık müfettişleri müdürlüğün güvenlik kameralarının söküldüğü ve kayıtlarının silindiğini tespit ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki Kameraları kim söktü!

Bakanlık müfettişlerinin İncelemelerinin Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne iş yapan şirketlerin hesaplarını incelemeye kadar ulaştığı öğrenilirken il Müdürlüğü personellerinin üzerine ve birinci derecen akrabalarının üzerine kayıtlı çeşitli şirketlerin tespit edildiği de gelen bilgiler arasında.

Adı geçen şirketlerin Samsun Olimpiyat oyunlarına ait ihalelere ve Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğünün tadilat işlerine girdiği ve piyasaya çok ciddi miktarda borçlandığı da iddia ediliyor.

YAKIN AKRABA ŞİRKETİ

Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğündeki üst düzey idarecilerinin yakınlarına şirket kurdukları bu yollarla 5 milyon TL’ye yakın haksız kazanç elde ettikleri iddia ediliyor.

Öte yandan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ndeki bakanlık müfettişlerinin incelemeleri hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Bir kısım iddialarda incelemeleri, eski Bakan Akif Çağatay Kılıç zamanından kalma reklam ajanslarına trilyonlarca lira reklam ve reklam panosu borçlarının tetiklediğinden bahsedilirken diğer bir iddiada ise bu inlemelerin bakan ve müdür değişiminin ardından yapılan rutin işlem olduğu konuşuluyor.

adminadmin